Diari Més

Pàdel

El millor pàdel es cita aquest cap de setmana al Club Tennis Tarragona

El Campionat per Equips Absolut de Catalunya arrencarà dijous i finalitzarà diumenge

Els assistents a la presentació del campionat, a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona.

El millor pàdel es cita aquest cap de setmana al Club Tennis TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bo i millor del pàdel a nivell català i mundial es cita aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, on està prevista la disputa del Campionat per Equips Absolut de Catalunya en Primera Categoria d’aquesta modalitat esportiva.

Actors com l’indiscutible número 1 Fernando Belasteguín faran acte de presència en una competició que aplegarà partits des de dijous a la tarda fins diumenge al matí. La cita arrencarà dijous a les nou de la nit i comptarà amb partits durant el divendres a la tarda, dissabte matí i tarda i diumenge al matí, quan es desenvoluparan les finals. La femenina es jugarà diumenge a les deu del matí i, la masculina, una hora després.

Dos dels grans atractius a la cita seran Ari Sánchez i Rubén Rivera, els quals optaran a tot en les seves respectives categories. Durant la presentació de l’esdeveniment, Sánchez, nascuda a Reus però que «també estimo molt Tarragona», va detallar que «per a mi és tot un orgull jugar aquí a casa. Aquest campionat, amb tanta gent que vindrà, és tot un èxit ja que, el fet que la província tingui un torneig com aquest, és una gran fita». Per la seva banda, Rubén Rivera, que també pertany al Reial Club de Polo de Tarragona, va opinar que «tenim bones sensacions, un equip compacte des de fa alguns anys i enguany intentarem revalidar el títol».

En el circuit femení destacaran, a banda d’Ari Sánchez, jugadores com Lucía Sainz, Gemma Triay, Alejandra Salazar o Marta Orega i, en el masculí, el mateix Belasteguín, número 1 muncial durant setze temporades, Rivera o Agustín Tapia, Uri Botello, Enric Sanmartí o Davi Luque.

Un total de sis equips masculins i vuit de femenins participaran en el Campionat de Catalunya, una prova que, per al president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, esdevé «una prova especial pel fet de jugar-se per equips i per celebrar-lo al Club Tennis Tarragona». El mateix Hernández va detallar que «l’any passat vam passar de les 3.500 llicències a la província de Tarragona i estem a punt d’arribar als 50 clubs federats». A més, va puntualitzar que «19.000 de les més de 70.000 llicències de pàdel a Espanya són catalanes».

A la presentació també hi van assistir Joan Plana, representant Territorial de l’Esport a Tarragona; Pere Lluís Bergadà, president del CT Tarragona; Òscar Peris, delegat del Govern a Tarragona; i Maria Elisa Vedrina, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona.

tracking