Diari Més

Ara és el moment del Nou Estadi

Les bones sensacions de Riazor s’han de plasmar ara amb un triomf del Nàstic dissabte a casa contra el Cádiz, on l’afició serà vital

L'afició grana va gaudir contra el Córdoba aquest mes de gener i aquest dissabte vol tornar a celebrar un triomf.

Ara és el moment del Nou EstadiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara, i només ara, és el moment del Nou Estadi. Ha de ser immediatament perquè, si no, pot ser massa tard. El Gimnàstic de Tarragona encara té possibilitats matemàtiques de continuar una temporada més a la Segona Divisió A. Molt malament ho ha fet el club al llarg de tot el curs. Des d’un estiu mal planificat, fins a una inestabilitat a nivell de banqueta i plantilla a la qual estan massa acostumats els socis i aficionats del Nàstic en les darreres campanyes. Ara bé, tant el club com els aficionats saben que no és moment de lamentacions i que el Nàstic ha de fer «clic» ara mateix o, si no, la continuïtat a la Lliga professional està sentenciada.

El Nàstic va ser capaç d’empatar a Riazor en un partit que bé podria haver acabat en golejada local o, fins i tot, en victòria visitant, si Pipa s’hagués aturat dos segons per pensar i dirigir millor un contraatac de llibre que es va perdre amb un xut per la línia de fons. El fet de començar perdent 1-0, empatar, amb el gol de Luis Suárez i estar a punt de guanyar significa que, ara mateix, la inèrcia del Nàstic és positiva. Sí que és cert que la permanència està molt complicada, però possible, també.

El Consell d’Administració vol tornar a iniciar la comunió amb la seva afició, després d’haver-se perdut a nivell de presència al camp a causa dels darrers resultats. Per aquest motiu, ha tornat a posar en marxa la promoció gràcies a la qual tots els socis podran retirar una entrada mostrant el seu abonament. Per tant, el club torna a retornar l’agraïment als socis per la seva fidelitat i, de passada, busca nous aficionats que ajudin a l’equip a assolir la meta de la permanència ajudant-los en una cita tan important.

Un rival que agrada

El Cádiz compta amb molts aficionats arreu del país i, aquesta circumstància, també motiva que hi hagi més motius per a pensar que un Nou Estadi amb una entrada que faci goig és possible.

La promoció d’una entrada per a cada soci és una fórmula que s’ha repetit en diverses ocasions al llarg de la temporada, amb què els socis que ja s’hi han acollit saben com tornar a gaudir-ne. Sempre amb el carnet a la mà, els interessats podran dirigir-se a les oficines de la Societat Anònima Esportiva, a la Budellera, des d’avui fins divendres de nou del matí a dos quarts de dues del migdia i de quatre a set de la tarda. El dissabte ho podran fer a partir de dues hores abans de l’enfrontament. A banda, els interessats també poden acostar-se a la Botiga i Museu del Nàstic, ubicats al número 22 de l’avinguda Catalunya de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

El Nàstic, empatant a Riazor, va retallar un punt a la zona de salvació, de la qual actualment dista a cinc, amb què un triomf contra el Cádiz resultaria vital.

tracking