Diari Més

L'andalús Álvaro Moreno Aragón dirigirá el Nàstic-Cádiz de dissabte a Tarragona

Cap dels dos sap què és puntuar enguany amb aquest col·legiat arbitrant un dels seus partits

Álvaro Moreno Aragón, al centre de la imatge.

L'andalús Álvaro Moreno Aragón dirigirá el Nàstic-Cádiz de dissabte a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un andalús serà l’encarregat de dirigir el Gimnàstic de Tarragona-Cádiz d’aquest dissabte al Nou Estadi (sis de la tarda). Álvaro Moreno Aragón, nascut a Granada, xiularà un partit en el qual un dels dos equips és andalús. Ha estat designat pel Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) per aquest duel perquè pertany al col·legi madrileny i, per tant, a nivell de reglament, no hi ha cap incompatibilitat.

No és nou per al Nàstic jugar un partit amb aquest col·legiat com a protagonista, ja que va ser el que va dirigir la derrota dels tarragonins a La Rosaleda (2-0), contra el Málaga, durant la catorzena jornada del campionat de Lliga. També ha estat present en la derrota del Cádiz al Sadar, a la vintena jornada, contra l’Osasuna (2-1). També va dirigir el 2-0 del Nàstic contra el Granada de la temporada passada.

Moreno Aragón, de 28 anys, afronta enguany la seva segona temporada a la categoria de plata del futbol espanyol. La mitjana de targetes d’enguany és de 5,42 grogues per enfrontament i de 0,58 vermelles per duel. Ha incrementat sensiblement la seva capacitat de posar-se la mà a la butxaca, ja que la temporada passada les mitjanes de grogues i vermelles van ser de 4,7 i 0,26, respectivament.

tracking