Diari Més

Javi Márquez es perdrà el partit contra el Cádiz per sanció i Enrique Martín espera recuperar efectius

El Nàstic afrontarà tota una final dissabte contra els andalusos

Javi Márquez, contra el Cádiz.

Javi Márquez torna per conquerir el Nuevo Los CármenesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, perdrà a un jugador pel partit d’aquest dissabte al Nou Estadi contra el Cádiz (sis de la tarda) respecte als que van jugar a Riazor. Es tracta de Javi Márquez, que va veure la cinquena cartolina groga de la temporada, amb què serà sancionat amb un partit sense jugar pel Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF).

Javi Márquez va ser titular i va actuar com a extrem esquerre, una posició estranya per a ell, però on el tècnic acostuma a situar-hi jugadors no específics en aquesta demarcació. De fet, després de la reconfiguració de la plantilla, el club grana compta únicament amb un extrem, que és Miguel Palanca. Per cert, un Palanca que es va quedar sense jugar a Riazor i va veure el partit des de la banqueta.

Com a contrapartida a la baixa de Javi Márquez, Enrique Martín recuperarà a algun efectiu dels que estaven a la infermeria. Abrahám Minero, baixa a la Corunya, entrenarà amb gairebé total normalitat al llarg de la setmana i s’espera que torni a la titularitat. El lateral esquerre pateix una contusió en el vast intermedi, de la qual estarà completament recuperat a mitjans de setmana. Viti, que tenia molèsties musculars, també arribarà. Un altre futbolista que podria abandonar la infermeria, encara que no està tan clar com Abrahám, és Mohammed Djetei. El central africà està gairebé recuperat de la lesió de grau 2 del bíceps femoral dret. Aquesta setmana començarà a entrenar amb la resta de companys i, depenent de la seva evolució, podrà participar en el duel contra els gaditans.

Fali també tornarà a la convocatòria, sempre que Enrique Martín ho cregui convenient. El centrecampista no va participar en el partit de dissabte perquè estava sancionat en ser expulsat al Cerro del Espino durant el duel contra el Rayo Majadahonda. Ha complert sanció i ja està disponible per al seu entrenador.

tracking