Diari Més

Els treballadors del Reus: «Onolfo actua igual o pitjor que Joan Oliver»

Es queixen, mitjançant un comunicat, que ha passat el temps i que encara continuen sense cobrar i avisen que seguiran units

Alguns dels treballadors, molt feliços pel gest que ha tingut la penya amb ells.

Gran gest d'una penya del CF Reus, que entrega 3.100 euros als treballadors, que segueixen sense cobrarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors del CF Reus han esclatat davant de la situació límit que estan vivint. Ja són cinc les nòmines que acumulen sense cobrar i han dit «prou».

Mitjançant un comunicat, signat pels membres de la direcció esportiva, el cos tècnic del primer equip, el cos tècnic del filial, els treballadors del futbol base i el personal d’oficines i de la botiga, tots ells van explicar la situació que estan patint des del començament de la temporada i no es van mossegar la llengua a l’hora de criticar els nous propietaris, els quals no han revertit la situació anterior a la seva arribada. En aquest sentit, van carregar contra els nous propietaris assegurant que «portem des del passat mes de setembre sense percebre el nostre sou. En aquests mesos, han estat constants les mentides i les falses promeses tant de l’antic propietari, Joan Oliver, com de l’actual propietari, Clifton Onolfo, que havia de salvar el club i els llocs de treball i està actuant igual o pitjor».

Els signants van més enllà i deixen clar que «en tots aquests mesos ens hem sentit enganyats, però també desprotegits. De fet, quan diversos agents externs han intentat intervenir per trobar una solució al club, aquests han optat o han pressionat per trobar sortides que perjudicaven clarament als treballadors del CF Reus».

En el tercer punt de l’escrit, asseguren que tenien l’esperança que amb l’arribada dels nous propietaris «semblava que els problemes dels impagaments i deutes pendents amb els treballadors es resoldria malgrat l’amenaça d’expulsió del primer equip de LaLiga», tot i que «lluny de fer-se realitat aquest escenari, les falses promeses han tornat a ser el nostre pa de cada dia».

Els treballadors recorden que «els nous propietaris van emetre un comunicat el 25 de gener assegurant que pagarien els treballadors», tot i que «aquest fet no s’ha produït». «El dia 8 de febrer també van assegurar davant la resta d’accionistes que la següent setmana s’iniciarien els pagaments, però aquest fet tampoc s’ha produït».

La vida des de l’arribada de Clifton Onolfo i Russell Platt ha estat complicada pels treballadors. «Ens hem posat a la seva disposició per a ajudar-los a integrar-se en el dia a dia del club, arribant a fer jornades laborals de més de deu jornades diàries», encara que, segons denuncien, «no tan sols no ens han pagat les nòmines pendents, sinó que se n’ha acumulat una més, la de gener». En aquest sentit, asseguren que «trobem intolerable i preocupant que els nous responsables del club comencin a generar deutes amb els treballadors en la primera nòmina que havien de pagar».

Els treballadors finalitzen el comunicat recordant que «el club deu cinc nòmines a una part dels treballadors, sis nòmines a aquells treballadors que no tenen la paga doble prorratejada i anem camí a acumular-ne una més».

Finalment, van deixar ben clar que «els treballadors del club ens hem mantingut units tots aquests mesos i ens mantindrem units fins a trobar una solució total a la nostra situació».

tracking