Diari Més

Enrique Martín se la juga a Riazor

En funció del resultat del partit, aquest podria ser l'últim enfrontament del tècnic a la banqueta grana

Josema substituirà a Abraham al carril esquerre.

L'ultimàtum al Nàstic d'Enrique MartínNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dues setmanes sense jugar, el Nàstic torna a la competició. Els grana s’havien d’enfrontar el cap de setmana passat contra el Reus al Nou Estadi però el derbi no es va poder disputar a causa de la desaparició del club reusenc de la competició. Els tarragonins han aprofitat per a fer una petita estada a València i cohesionar un grup completament nou al que va començar la temporada.

Enrique Martín creu que aquests quinze dies han anat molt bé per a formar un equip i assegura que el partit contra el Deportivo arriba en el millor moment, perquè contra els conjunts més ben classificats «sempre és més fàcil jugar perquè alliberes la ment i t’atreveixes a fer més coses», va comentar el tècnic en roda de premsa. Una roda de premsa en la qual no va dubtar en assegurar que «si no guanyes te’n vas a casa», així doncs, el tècnic grana va deixar entreveure que si no aconsegueix els tres punts en el partit d’avui (a les 16 hores) contra el Deportivo a Riazor, aquest podria ser el seu últim partit a la banqueta tarragonina.

El Nàstic necessita sumar els tres punts per seguir creient en una permanència que cada vegada es va fent més difícil aconseguir. Els grana són penúltims a la classificació, només per davant del Reus a qui han tret tots els punts que tenia, i es troben a un punt del Córdoba, que ahir va perdre contra el Granada. A més, estan a sis punts del Lugo que marca la salvació, per tant, una victòria avui els asseguraria escalar una plaça més i, depenent de la resta de resultats, deixar la salvació a tres punts.

Per al partit d’avui el tècnic ha convocat a 18 jugadors, entre ells Thioune, que torna a la convocatòria després de perdre’s el partit contra el Rayo Majadahonda per sanció, i Kanté que s’estrena a la convocatòria. No viatgen A Corunya els lesionats Iván López, Ramiro Guerra, Djetei, Abraham, Coris, Uche ni Viti, encara amb molèsties, ni Barrada, que ha estat malalt, ni tampoc el sancionat Fali.

Per la seva banda, el Deportivo de Natxo González arriba ple de baixes al duel però amb l’obligació de guanyar per a seguir lluitant per l’ascens directe a Primera Divisió. Els gallecs arriben després de guanyar per zero gols a un al Granada però amb sis baixes sensibles. Natxo González no podrà comptar per al matx d’avui amb Domingos Duarte, Pedro Mosquera, Nahuel, Krohn-Dehli, Vicente Gómez ni Carlos Fernández, però sí que ho podrà fer amb Pedro Sánchez, que era baixa des del mes de desembre i que ha rebut l’alta en el darrer entrenament d’aquesta setmana. A més, González ha inclòs a la llista de convocats a Íñigo López, que es va incorporar a les files gallegues en aquest mercat hivernal i que s’estrena amb el Deportivo aquest cap de setmana.

El Nàstic no ho tindrà gens fàcil per aconseguir la victòria a Riazor, ja que el conjunt gallec encara no ha perdut cap partit com a local, aconseguint 8 victòries i 4 empats en els 12 partits que ha disputat i encaixant tant sols 5 gols, sent l’equip que menys gols encaixa com a local. A més, el Deportivo també és l’equip que més gols marca a casa seva, un total de 23.

Així doncs, les alineacions poden estar formades pels següents jugadors. Per part del Deportivo, tot indica que a la porteria hi haurà Dani Giménez, cobert per una defensa formada per David Simón, Somma, Pablo Marí i Diego Caballo; al mig del camp jugaran Álex Bergantiños i Didier Moreno; a les mitges puntes Fede Cartabia, Edu Expósito i Borja Valle; i en punta Quique González.

Per la seva banda, Enrique Martín sortirà amb Bernabé a la porteria, Josema, al carril esquerre cobrint la baixa d’Abraham, Noguera, Mikel i Salva a l’eix de la defensa i Pipa per banda dreta; el mig del camp tornarà Thioune acompanyant a Imanol i per davant Cotán; i en punta Luis Suárez i Sadik.

tracking