Diari Més

L'Extremadura destitueix a Rodri, exentrenador grana

El tècnic va arribar amb la temporada començada per a evitar el descens

Rodri, durant el Nàstic-Oviedo.

Rodri: «Volem arribar al Nadal amb 22-24 punts»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Extremadura ha decidit destituir a Antonio Rodríguez Saravia, ‘Rodri’, després de la derrota d’aquesta tarda contra l’Elche per dos gols a zero. El tècnic, que l’any passat va entrenar al Nàstic, on també va ser destituït, va arribar al novembre a l’Extremadura. El seu inici no va poder ser millor, amb una golejada al Reus per un gol a quatre, tots fets per Enric Gallego.

A la següent jornada el tècnic va refermar el seu gran inici i va aconseguir vèncer per un gol a zero al Málaga, dues victòries en dos partits. Però la bona ratxa de Rodri s’ha anat apagant a mesura que avançava la temporada. La primera derrota amb ell a la banqueta va ser contra un equip directe, el Nàstic, que es va imposar zero gols a un, gràcies a la diana de Luis Suárez.

El balanç de l’Extremadura amb Rodri a la banqueta no ha estat del tot dolent però les urgències i els mals resultats encadenats han fet que la directiva decideixi destituir al tècnic que en tretze partits ha aconseguit tres victòries, cinc empats i cinc derrotes.

tracking