Diari Més

Enrique Martín: «Aquest equip és nou i, amb el marge de temps que em queda, el trauré de baix, segur»

L'entrenador del Nàstic confia en salvar a l'equip tot i el poc marge de maniobra que té

Enrique Martín

Enrique Martín: «Qui vulgui, ja sap que pot marxar, ja en vindrà un altre»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín va tornar a demostrar aquest optimisme que el caracteritza. Després d'empatar a Riazor i de saber que, tot i que és un gran resultat pel rival que hi havia davant, la salvació es pot quedar encara més lluny, va manifestar que «aquest equip és nou i, amb el marge de temps que em queda, el trauré de baix, segur».

En ser preguntat per si el gol de Luis Suárez havia significat per a ell, a nivell personal i del seu càrrec, alguna cosa més que l'empat, va deixar ben clar que «Enrique es quedarà aquí fins el darrer dia, tret que em facin fora. Amb la naturalitat que vaig venir, marxaré. Estaré dues, tres setmanes o set anys. El que tinc clar és que si em fan fora, em quedaré a Salou fins a l’estiu. Si no guanyes, saps que marxes a casa».

Va valorar l'empat de la següent manera: «Cadascú es queda amb el que ha tingut. El Deportivo ha tingut les seves ocasions i nosaltres ens quedem amb aquesta última de Pipa, que li ha marxat i que ens hauria donat els tres punts».

El tècnic pensa que puntuar i, més, fer-ho a Riazor, és molt positiu, ja que «un punt és important per al meu equip. És el primer equip que juga tant gent nova i he vist moltes coses bones que em conviden a l’optimisme». Aquestes coses bones són «un esperit de lluita, unes ganes terribles de sortir endavant. Un equip valent, que ha treballat fins a l’extenuació, és l’equip alegre que vull. Arrel del gol hi ha hagut moments dubitatius, però amb els canvis hem crescut molt».

Ara, encara se'l veu més segur que abans. Martín està completament convençut que treurà endavant la situació. «M’agrada el meu equip, aquesta és la fórmula per sortir d’allí abans».

«Si els meus jugadors em diuen que faran el partit que faran quan han jugat els tres a dalt, surto amb aquest equip demà. Però qui et diu que no surts així i no te n’emportes cinc?», va sentenciar.

tracking