Diari Més

Els propietaris del CF Reus no paguen i s'aferren al concurs de creditors

A principis de març finalitza el pre-concurs i, entrar en concurs, seria una solució per a poder negociar el deute

Els amos del Reus, acompanyats de la jove que va arribar com a traductora i que ara té pes en el Consell d'Administració.

Els propietaris del CF Reus no paguen i s'aferren al concurs de creditorsCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris del CF Reus Deportiu continuen sense pagar. Aquesta setmana era la data límit que s’havien fixat per a abonar les nòmines dels tècnics i dels jugadors del filial, així com del futbol base, inclòs el futbol femení.Tot i això, la promesa s’ha quedat en paper mullat, ja que la vida continua igual a la capital del Baix Camp.

A banda dels esmentats, ningú més ha cobrat i la propietat, que continua a les oficines del Reus després de constituir el seu Consell d’Administració, té una línia clara a seguir. La primera setmana del pròxim mes de març venç el pre-concurs de creditors, amb què els Clifton Onolfo i socis podrien acollir-se al concurs de creditors. Segons ha pogut saber aquest mitjà, aquesta és la intenció que té la nova propietat del Reus. Entrar en concurs de creditors significaria poder negociar el deute una vegada els creditors ho hagin acceptat prèviament.

El concurs de creditors és l’última opció a la que acostumen a acollir-se moltes empreses que demostren que no tenen possibles per a poder afrontar els pagaments. Ara bé, el que estranya als treballadors del Reus i als tècnics o, almenys, a la seva majoria, és que uns empresaris que havien de realitzar una inversió tan elevada tinguin problemes per a realitzar pagaments de treballadors que no superen els centenars de milers d’euros.

Fins a avui, el filial i el futbol base esperaran, pacients, a esperar que se’ls ingressi la nòmina. Ara bé, aquesta situació és més que probable que no s’acabi produint perquè els passos que estan seguint els nous propietaris no estan sent tan ràpids com s’esperava. Encara estan en procés d’obrir el compte bancari a nom del club, amb què, per molt que corrin, no podran realitzar els pagaments que han promès als treballadors.

tracking