Diari Més

El delegat de la UD Salou acusa l'entrenador del Racing Bonavista de mentir

Segons Guillemat, la banqueta rival va insultar durant el partit a l'entrenador salouenc

alt

El jugador del Racing Bonavista es dirigeix a l'aficionada de la UD Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El responsable de l'escola de futbol de laUDSalou i que alhora és el delegat del primer equip del club, Salva Guillemat, ha sortit al pas de les últimes manifestacions de l'entrenador delRacingBonavista en el conflicte que mantenen els dos equips del diumenge passat ençà.

La confrontació es va originar a causa dels insults masclistes que un jugador delRacingBonavistaSoufianeBalli va dirigir a persones del públic i que han provocat que el club salouenc anunciï una querella contra ell.

Segons l'entrenador de l'equip de Tarragona, David Serrano, el jugador va reaccionar als repetits insults racistes que va rebre durant el partit. Serrano va anar més enllà, i a més d'afirmar que també va ser insultat un jugador de l'equip que viu a Salou,Rubén, es va referir com a 'borratxos' als directius salouencs que eren a la grada.

El director de l'escola de futbol de laUDSalou afirma, però, que l'entrenador del Bonavista no diu la veritat: «de la banqueta no s'escolta tot el que es diu a la grada. Si l'entrenadorva estar pendent d'això, així li va anar el resultat», referint-se a la derrota delRacing.

Guillemat nega queel públicinsultés al jugadorRubén, «és unexjugadordel Salou, al qual se l'estima molt», i retreu la qualificació sobre si anaven beguts els directius de laUDSalou, «perquè, Sr. Serrano, tots tenim les nostres tendències icostatsfoscos, veritat?».

I finalment assenyala que, «el que omet l'entrenador delRacingés que el seu ajudant, Sr. Sevilla, va estar insultant l'entrenador del Salou,CarlosRico, durant tot el partit, dient-li 'pamplinas'.»

Com a responsable del futbol formatiu, Guillemat afegeix també que no se'ls pot qualificar de racistes, «quan més del 40% dels jugadors de la nostra escola són de diferents cultures, arrels i religions».

El conflicte entre els dos clubs arrela en el duel d'anada, quan els salouencs van guanyar 5-1. En finalitzar el partit, el club de la ciutat de Tarragona va impugnar el resultat, ja que el seu rival no comptava amb cap entrenador titulat. Segons la normativa de la Federació Catalana de Futbol (FCF), no es pot jugar a Tercera Catalana sense un tècnic amb el títol corresponent i, per tant, el duel es va solucionar amb un 0-3 a favor delRacing.

Guillemat considera que l'entrenador delRacinghauria dereconèixerles seves errades i saber perdre, per què, afegeix, «el 'pamplinas', amb carnet o sense, en tres partits li ha encaixat 11 gols».

"Van venir a Bonavista a dir-li moro de merda a un jugador nostre"

tracking