Diari Més

Dani Serrano: «Van venir a Bonavista a dir-li moro de merda a un jugador nostre»

L’entrenador del Racing lamenta els fets però carrega contra l’actitud de la directiva del Salou

L'entrenador va recollir un premi a la solidaritat de la FCF.

Dani Serrano: «Van venir a Bonavista a dir-li moro de merda a un jugador nostre»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Serrano, entrenador del Racing Bonavista, un dels dos clubs implicats en el partit que va provocar la querella de la UD Salou per comportament masclista, afirma a aquest diari que «la part del públic visitant que va assistir al partit no va parar de titllar de moro de merda al nostre jugador».

Soufiane Balli va ser acusat per la UD Salou de masclista durant el duel que van disputar tarragonins i salouencs a l’Estadi Municipal de Bonavista aquest diumenge, que va acabar 0-1. David Serrano assegura que «va ser un partit net, però l’actitud de la directiva del Salou i de part del públic visitant va ser lamentable. No van parar d’insultar a aquest jugador, així com a Rubén, un futbolista nostre que viu a Salou». A més, el tècnic del Racing Bonavista, com va detallar a Instagram, afegeix que directius de la UD Salou van arribar «beguts» al camp. No se’n desdiu, tot i que afegeix que «això és el que pensava després del partit. Ho sentia i així ho vaig explicar a les xarxes socials».

El conflicte entre els dos clubs arrela en el duel d’anada, quan els salouencs van guanyar 5-1. En finalitzar el partit, el club de la ciutat de Tarragona va impugnar el resultat, ja que el seu rival no comptava amb cap entrenador titulat. Segons la normativa de la Federació Catalana de Futbol (FCF), no es pot jugar a Tercera Catalana sense un tècnic amb el títol corresponent i, per tant, el duel es va solucionar amb un 0-3 a favor del Racing.

«Com que vam impugnar en el partit d’anada, els directius que eren a la graderia ens van increpar quan van marcar el 0-1 aquest diumenge», explica el tècnic. «Ara, aneu i impugneu!», diu que li van cridar. Això va ser, segons ell, un dels fets que va desencadenar la polèmica.

tracking