Diari Més

Caixa o faixa del Nàstic a Riazor

Els tarragonins es veuen obligats a conquerir un dels camps més complicats de la Segona A per a continuar vius en la lluita

Els jugadors del Nàstic celebren el gol

Fali porta el millor dels regals (1-0)Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona es juga la vida aquest dissabte. A les tres de la tarda l’equip marxarà per volar cap a terres gallegues, on s’enfrontarà a un Deportivo de la Coruña que compta amb una de les millors plantilles de la categoria i que, després de descendir la campanya passada, té la intenció de tornar a la Primera Divisió sense deixar-ho passar més enllà d’un any.

El conjunt tarragoní, a partir d’ara, no pot mirar contra qui juga. Ha de guanyar a qualsevol equip que se li presenti per a continuar tenint opcions de salvar-se i de continuar competint com a professional.

Els gallecs són els segons classificats, amb 46 punts sumats, i viuen en posicions d’ascens directe a la categoria reina. Són l’equip que més gols ha marcat, amb 36 en els 25 duels disputats fins ara i, amb divuit dianes encaixades, són el segon que menys en rep.

Tot un gruix de reptes per a un Nàstic que, ara mateix, no pot dubtar i ha d’anar a guanyar a tots els camps. Els tarragonins són els penúltims classificats de la Segona Divisió A, sumant tres punts en els quals s’hi han de comptabilitzar els tres que li ha atorgat la Lliga de Futbol Professional (LaLiga) corresponents al partit contra el Reus que mai es va arribar a disputar a causa de l’eliminació dels reusencs per les denúncies que els van imposar.

Guanyar, podria significar pel Nàstic ascendir una posició, sempre que el Córdoba no sumi els tres punts avui contra el Granada a l’Arcángel, en el duel que arrencarà a les nou de la nit.

La permanència és actualment a sis punts, sembla molt llunyana, però l’equip que entrena Enrique Martín porta gairebé dues setmanes entrenant i preparant-se per a un partit que, tot i el rival, és clau de cara a les aspiracions del club grana.

Són set les baixes que acumula actualment el Nàstic, però Martín está en condicions de confeccionar un onze suficientment competitiu com per a, com a mínim, competir a Riazor.

Fali tornarà a l’onze després de complir sanció i els pocs dubtes que queden són a la davantera. Berat Sadik, Luis Suárez i José Kanté es disputaran els dos llocs a la part del davant, sense deixar de banda a un Miguel Palanca que, al Cerro del Espino, va demostrar que també pot actuar en posicions centrades. Ara, serà qüestió que esculli bé Enrique Martín.

tracking