Diari Més

El filial i el futbol base del Reus continua sense cobrar les nòmines promeses

Els amos estarien iniciant els tràmits per obrir un compte bancari a nom del club

Mr Clifton Onolfo y Mr Curt Onalfo.

Cliffton Onolfo qualifica de «sabotatge» la manca d'informació per part d'OliverCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana, els tècnics i jugadors del filial del CF Reus i el personal encarregat del futbol base i del femení havien de cobrar totes les nòmines.

Era la solució que havia promès Clifton Onolfo, un dels propietaris del Reus i membre del Consell d’Administració de l’entitat, durant la Junta General d’Accionistes que es va desenvolupar aquest passat divendres i que va comptar amb el surrealisme com a modus operandi durant gran part de la reunió.

De moment, no hi ha hagut moviments al respecte i la setmana s’acaba. Els propietaris hauran d’apressar-se si volen arribar a temps amb la seva promesa, ja que l’últim dia laborable de la setmana és divendres i, a partir de llavors, sí que serà impossible que tant filial, com futbol base i futbol femení vegin les nòmines ingressades en la setmana en curs.

Els amos del Reus, que han promès ja en diverses ocasions que pagarien les nòmines que va deixar pendents l’anterior propietari, Joan Oliver, estan fent tot el possible per a informar-se de quan coneixeran una decisió definitiva del Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) sobre la decisió respecte al recurs presentat per la sanció de tres anys sense competir a la Segona Divisió A.

En les darreres hores estarien iniciant els tràmits per a obrir un compte bancari, però això significa que encara estan molt endarrerits i que és molt probable que no compleixin amb els terminis que van prometre el passat divendres. Caldrà esperar a demà per comprovar si compleixen o si els treballadors continuaran patint aquest infern.

tracking