Diari Més

El Deportivo rebrà al Nàstic amb sis baixes però sense cap excusa

Quatre jugadors estan lesionats i el Comitè de Competició va confirmar ahir que dos homes més es perdran el duel per sanció

Fali, durant el duel d'anada, ha complert sanció i podria jugar.

El Deportivo rebrà al Nàstic amb sis baixes però sense cap excusaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona arribarà al duel de dissabte a Riazor contra el Deportivo de la Coruña (quatre de la tarda) amb fins a set baixes. Però el rival, un dels totpoderosos de la categoria de plata del futbol espanyol, tampoc arribarà amb tothom disponible. Una menys, sí, són les baixes de l’equip gallec de cara el partit contra els tarragonins. Les diferències entre els dos casos passen, primer, per una lògica superioritat classificatòria que aporta comoditat al Deportivo i perquè no es pot comparar una plantilla amb l’altra, pel que fa a qualitat.

Carlos Fernández, Vicente Gómez, Pedro Sánchez i Michael Krohn-Delhi, tots quatre futbolistes amb vocació ofensiva, estan lesionats. En el cas del darrer és impossible que pugui arribar i, en els altres tres, és més que complicat. A més, el més probable és que Natxo González, entrenador del Deportivo, no arrisqui contra el penúltim classificat de la categoria (l’últim és un Reus desqualificat) i que aquests jugadors amb molèsties vegin l’enfrontament des de la graderia de Riazor.

El central portuguès Domingos Duarte serà baixa també, en el seu cas per arribar al segon cicle d’amonestacions i, finalment, Matías Nahuel, arribat del Villarreal, no ha tingut el perdó de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) i es perdrà els dos pròxims partits per sanció. Domingos va forçar la cartolina groga en trigar massa temps a efectuar un servei de banda. Michele Somma o Íñigo López el substituiran. Per la seva banda, Nahuel es va enfrontar a Víctor Díaz durant el duel contra el Granada de la passada setmana després que cregués que el seu oponent simulava una falta. Per això, ha rebut dos partits de càstig, tot i les al·legacions realitzades pel Deportivo a principis de setmana, que han estat desestimades.

Un onze que fa por

Tot i això, l’equip que presentarà Natxo González serà temible. El Deportivo ha confeccionat una plantilla per a retornar a Primera Divisió a la primera. Natxo González apostarà per un 4-2-3-1 en el qual Dani Giménez serà el porter. En defensa, David Simón actuarà en el lateral dret, amb Caballo a l’esquerra. Al centre, Somma o Íñigo López acompanyaran a l’exgrana Pablo Marí.

Un altre jugador que va passar pel Nàstic, com Álex Bergantiños, actuarà en el doble pivot juntament amb Mosquera. El perillós Fede Cartabia, Expósito i Valle escudaran al punta, un Quique González que sempre ha jugat bons partits quan ha mesurat forces amb el Nàstic.

tracking