Diari Més

La UD Salou es querellará contra un jugador del Racing Bonavista pel seu «comportament masclista»

En el vídeo adjunt es pot apreciar com el futbolista «aconsella» a una aficionada del Salou que marxi «a preparar el sopar»

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UD Salou ha anunciat mitjançant un comunicat que presentarà una querella contra el jugador del Racing Bonavista Soufiane Baili pel «comportament masclista del citat jugador, que es va dirigir a una aficionada que», segons asseguren des del club salouenc, «li recriminava una acció del joc dient-li ves-te'n a preparar el sopar, que és tard».

A més, segons el mateix comunicat, el jugador del Racing Bonavista li va dir «què necessites, com pugi et rebento». Les paraules del comunicat queden confirmades en el vídeo adjunt a la notícia, on es pot apreciar tot el succeït durant el partit disputat aquest diumenge a l'Estadi Municipal de Bonavista i que va acabar amb victòria salouenca (0-1).

La UD Salou denuncia «que el Racinb Club de Fútbol Bonavista i el seu entrenador, David Serrano Ventura, permetin aquestes actituds masclistes i misògenes d'algun dels seus jugadors i que, a més, ho vulguin ocultar de forma pública». En aquest sentit, el club salouenc reclama «que se suspengui al jugador, excepte que el club comparteixi les seves paraules».

El jugador del Racing Bonavista, dirigint-se a l'aficionada visitant.

La UD Salou es querellará contra un jugador del Racing Bonavista pel seu «comportament masclista»UD Salou

tracking