Diari Més

Raquel González, rècord d'Espanya de 50 quilòmetres marxa al Vendrell

Griselda Serret del Club Runners El Vendrell es va proclamar campiona d’Espanya de marxa sub-16

Raquel González, al lloc més alt del calaix, després de la prova al Vendrell.

Raquel González, rècord d’Espanya de 50 quilòmetres marxa al VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raquel González va batre, aquest diumenge, el rècord d’Espanya de 50 quilòmetres marxa a les platges del Vendrell en el marc del Campionat d’Espanya de Marxa, que es va disputar a territori penedesenc. En la mateixa cita, Marc Tur va revalidar el títol, en proclamar-se campió, mentre que Griselda Serret, del Club Runners El Vendrell, es va proclamar campiona nacional de la categoria sub-16 femení.

El campionat va tenir lloc al voltant de l’avinguda Palfuriana, entre els nuclis de les platges de Sant Salvador i de Coma-ruga, i va comptar amb diferents proves. Es tracta de la prova d’atletisme més important que s’ha dut a terme al municipi fins ara. Feia dos anys que el Club Runners del Vendrell intentava organitzar aquesta competició i, finalment, aquest any es va poder aconseguir.

El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas, va destacar l’atracció de visitants i la promoció exterior del Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) pel fet d’haver acollit aquest important esdeveniment esportiu que, alhora, ha de servir per incentivar els marxadors més joves a continuar fent aquest esport al municipi.

Griselda Serret, del Club Runners El Vendrell, es va proclamar campiona nacional de la categoria sub-16 femení.

Griselda Serret, del Club Runners El Vendrell, es va proclamar campiona nacional de la categoria sub-16 femení.Cedida

Marc Tur va revalidar el títol.

Marc Tur va revalidar el títolCedida

tracking