Diari Més

L'Estadi Municipal continuarà vivint futbol amb el filial i el juvenil del Reus

Aquest cap de setmana s’obriran la Tribuna Baixa i el Gol Nord pel Reus B-Martinenc

Els jugadors del Reus B traslladen el seu campament base a la capital del Baix Camp.

L'Estadi Municipal continuarà vivint futbol amb el filial i el juvenil del ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estadi Municipal de Reus no quedarà orfe de futbol aquesta temporada. Després de l’eliminació del primer equip de la Segona Divisió A per les denúncies derivades, entre d’altres, pels impagaments als jugadors, el club de la capital del Baix Camp ha pres la determinació de traslladar els partits del filial i del juvenil A a l’Estadi Municipal.

Aquesta és una decisió que s’ha pres, entre d’altres, buscant que l’abonat del Reus pugui tenir algun avantatge pel fet d’haver pagat un carnet que no li servia per a res des de feia setmanes. Els abonats que van decidir realitzar el pagament en dos terminis simplement no van pagar el segon. Ara bé, aquells que van decidir pagar tot el carnet a l’estiu veia com quedava clarament perjudicat, ja que el club no li retornaria els diners. El fet que el filial i el juvenil A traslladin els partits que els resten de temporada a l’Estadi és, per al parer del club, una forma d’intentar compensar aquesta situació.

Molts abonats, però, no estaran d’acord amb què el mal se soluciona d’aquesta manera. Tal com va explicar aquest diari, les oficines del Reus havien viscut episodis en els quals abonats es queixaven perquè no els retornaven els diners de la segona volta.

El juvenil ja hi va jugar

Aquest passat cap de setmana, el juvenil A del Reus va jugar el seu partit a l’Estadi Municipal. Va derrotar per 2-1 al Lleida i va inaugurar la seva presència al camp on jugaven, fins fa poc, els «grans».

Aquest cap de setmana, li tocarà el torn al Reus B, que s’estrenarà a la capital del Baix Camp. El filial deixarà de tenir Cambrils com a campament base i es traslladarà a Reus. Diumenge, a les dotze del migdia, rebrà la visita del Martinenc, en el duel corresponent a la 28a jornada del grup V de Tercera Divisió. L’equip que entrena Beto és novè a la taula i dista a nou punts de la quarta posició, de promoció d’ascens a Segona Divisió B.

De cara a aquest partit, els abonats del Reus tindran l’entrada gratuïta, mentre que els socis del Martinenc pagaran cinc euros, fruit d’un acord entre els dos clubs, com succeeix amb d’altres. El públic en general haurà de pagar deu euros si vol accedir a l’Estadi i s’obriran la Tribuna Baixa i el Gol Nord.

tracking