Diari Més

Josema apunta al lateral esquerre del Nàstic aquest dissabte a Riazor

Abrahám Minero arrossega molèsties i el futbolista cedit pel Córdoba és el que més punts té per a substituir-lo

Josema s'incorporarà aquest divendres als entrenaments.

Josema arriba cedit pel Córdoba CFNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abrahám Minero arrossega molèsties des de fa alguns dies i és molt possible que aquest dissabte no arribi a temps per jugar a Riazor en el duel que el Gimnàstic de Tarragona jugarà a partir de les quatre de la tarda. Josema, fitxatge arribat en aquest mercat d’hivern, apunta a ser el seu substitut.

Abrahám va haver de ser substituït durant el duel que els seus van disputar a Madrid contra el Rayo Majadahonda, que va acabar amb victòria local, per 1-0, i amb un partit per a oblidar pels interessos de l’equip que entrena Enrique Martín.

Ahir el barceloní no es va exercitar amb la resta de companys i tot indica que se li haurà de buscar un substitut de cara al duel contra els gallecs de dissabte. Aquest serà, amb total seguretat, Josema, un fitxatge sorpresa durant el mercat d’hivern però en el qual hi ha dipositades moltes esperances.

Josema, de 22 anys, és un futbolista que acostuma a jugar com a central, encara que en la seva darrera etapa al Sochaux francès va actuar en el lateral esquerre. Per tant, aquesta no és una demarcació gens estranya per a ell i l’haurà d’ocupar tant aquest cap de setmana com en els partits en els quals Abrahám no pugui jugar. Mikel Villanueva, central fitxat del Reus cedit pel Málaga fins a finals de temporada, és una altra alternativa en aquesta demarcació, ja que també hi va jugar quan vestia la samarreta roig-i-negra.

Durant aquest mercat d’hivern, va marxar Javi Jiménez, que va ocupar el lateral esquerre del Nàstic la passada temporada i mitja. L’andalús va fer les maletes i ara milita a la Cultural y Deportiva Leonesa. El Nàstic va decidir no doblar aquesta posició i va apostar per comptar amb Josema i amb Mikel Villanueva com a laterals d’urgència per si succeïa algun inconvenient. En el 5-3-2 que utilitza Enrique Martín, tant Josema com Villanueva es poden sentir una mica obligats, ja que cap dels dos és un lateral de llarg recorregut, però, ara mateix, és el que hi ha al Nàstic.

tracking