Diari Més

Al Nàstic li espera un calendari infernal després d'una setmana sense competir

Visitar Riazor, El Sadar i el Carlos Tartiere i rebre el Cádiz, l’Albacete i el Málaga són les pròximes cites pels tarragonins

Abrahám Minero, durant una acció en el Nàstic-Deportivo d'aquesta temporada.

Al Nàstic li espera un calendari infernal després d'una setmana sense competirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, continua completament convençut en la salvació del seu equip el qual, segons el seu parer, seguirà almenys una temporada més a la Segona Divisió A. Doncs ho tindran molt difícil tant el Nàstic com el seu entrenador, ja que el que li queda al club tarragoní fins a final de temporada no és precisament un conte de fades.

Si s’agafen de referència les sis pròximes cites, tres a casa i tres desplaçaments, el calendari que li espera al Nàstic és infernal. Sis equips que lluitaran clarament per a ascendir a Primera Divisió es trobaran en el camí dels tarragonins durant el pròxim mes i mig.

L’equip d’Enrique Martín ha descansat aquest cap de setmana, ja que havia de jugar contra un Reus que ja no existeix. Ara bé, tothom espera que hagi agafat forces perquè arriben revolts. Aquest dissabte, els tarragonins visitaran ni més ni menys que Riazor, el camp d’un Deportivo de la Coruña que compta amb una plantilla temible i que ja es va desfer amb facilitat del Nàstic durant la primera volta del campionat de Lliga (1-3). Els gallecs volen tornar a la màxima categoria del futbol espanyol per la via ràpida després de baixar-ne la campanya passada. No es volen deixar els punts contra el penúltim classificat de la categoria i, per tant, aniran a per totes.

De dissabte a dissabte. Vuit dies després, visitarà el Nou Estadi de Tarragona el Cádiz, un equip abonat als miracles que sempre lluita fins el darrer segon i que arribarà després d’una gran remuntada aquest diumenge a Alcorcón. Anava perdent 1-0 i es va acabar emportant els tres punts. Els andalusos són a prop de la zona de promoció d’ascens i, a l’anada, el Nàstic va aconseguir esgarrapar un punt. El Ramón de Carranza va viure un 1-1 amb moltes alternatives i amb decisions arbitrals que van perjudicar al Nàstic.

Un «agradable» Osasuna

El següent dissabte, el 2 de març, el Nàstic visitarà un camp agradable per a ell, com és El Sadar. El conjunt d’Enrique Martín jugarà sobre un terreny en el qual hi va guanyar la temporada passada a la segona, ja que en primera instància es va suspendre el partit per la nevada que va caure a Pamplona. A més, a la primera volta de la present temporada, el Nàstic va vèncer als navarresos (1-0) amb José Antonio Gordillo a la banqueta, amb què li tenen presa la mesura a aquest equip.

A la setmana següent arribarà a Tarragona ni més ni menys que l’Albacete, l’equip que més ha humiliat al Nàstic en el que va de campanya. El 2-0 del Carlos Belmonte es va quedar molt curt pel que es va poder veure sobre la gespa. Els manxecs, actuals líders de la categoria de plata, practiquen un futbol deliciós que a la majoria de la resta li costa seguir. Serà una batalla a Tarragona, la qual no pot acabar en una altra cosa que en victòria per al Nàstic si aquest equip es vol salvar.

Albacete i Oviedo

De «coco» a «coco». De l’Albacete, a l’Oviedo. Si un equip ha estat capaç de reinventar-se novament aquest ha estat l’Oviedo. Amb Anquela, aquest conjunt pot demostrar el millor i el pitjor. Ara, està en el seu moment dolç i s’ha acostat a la zona alta de la categoria. Per pressupost, per ciutat i per afició, l’Oviedo sempre ha de lluitar per ascendir a Primera. El Carlos Tartiere és un dels camps que encara ha de visitar el Nàstic. Ho farà el cap de setmana del 17 de març, quan l’equip grana espera continuar viu en la lluita per la permanència.

Per a finalitzar aquest Tourmalet, el totpoderós Málaga visitarà Tarragona. El segon pressupost de la categoria serà el convidat al Nou Estadi en el darrer partit del Nàstic a casa el mes de març. En total, sis enfrontaments dels quals dependrà, en gran part, el futur del club.

tracking