Diari Més

Uche tornarà a escena per intentar rescatar a un Nàstic molt necessitat

El davanter, pràcticament inèdit en les darreres cites, cobrarà protagonisme a partir d’ara per intentar aportar gol a l’equip

Ike Uche, durant un partit aquesta temporada. El davanter gaudirà d'un major protagonisme a partir d'ara.

Uche tornarà a escena per intentar rescatar a un Nàstic molt necessitatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona s’ha d’agafar a allò que pugui per a intentar revertir una situació que encara té solució. El que li falta a l’equip, en una situació crítica, són gols i, l’home que té més gol a l’equip és, independentment de la seva edat i de la poca participació fins ara Ike Uche.

Enrique Martín té temps per a reflexionar. L’entrenador del Nàstic sap que ha de buscar la fórmula per a intentar revertir la situació. Han arribat deu futbolistes en el mercat d’hivern, més Imanol García, que va fitxar pel Nàstic després de tancar la finestra d’estiu. Un canvi de plantilla total amb el qual, en principi, el tècnic tindria les eines suficients per a, com a mínim, canviar la dinàmica i intentar revertir una situació que es presumeix molt complicada.

Però, potser, la solució és a casa. El Nàstic únicament ha estat capaç de marcar tretze gols en les 24 jornades que ha disputat l’equip fins ara. Unes xifres pèssimes que han portat a l’equip a ser el cuer de la classificació (sense comptar al Reus, que ja li han tret tots els punts) i a esdevenir un clar candidat al descens a Segona Divisió B.

Les tretze dianes anotades pel Nàstic són una clara evidència de la seva situació. Per posar un exemple, l’equip que viu immediatament per damunt dels tarragonins a la taula, amb un punt més (divuit pels andalusos i disset pels tarragonins) és el Córdoba, que ha anotat 28 dianes en els mateixos 24 duels que ha jugat el club grana. Per tant, el problema del gol és evident.

Durant aquest mercat d’hivern, han arribat a Tarragona jugadors com José Kanté o Berat Sadik, que complementen una davantera on hi han continuat Luis Suárez i Ike Uche. Manu Barreiro i Manu del Moral han marxat al Lugo i al Rayo Majadahonda, respectivament, amb què la davantera ha canviat en un 50 per cent.

Uche, per tant, s’ha convertit en un actor necessari de cara a la recta final de la temporada. El davanter, que completarà la tercera temporada al Nàstic, sempre ha aparegut quan l’equip el necessitava. El nigerià va ser l’artífex de la permanència del Nàstic fa dues temporades i també va resultar important en la campanya passada. El club el va requerir i ell va respondre.

Tot apunta que Enrique Martín li donarà l’alternativa en els pròxims enfrontaments. No està clar si serà com a titular, ja que Berat Sadik i Luis Suárez partirien com a futbolistes a l’onze inicial, però el que sí està clar és que Uche començarà a tenir un major protagonisme a partir de la pròxima setmana, quan el Nàstic tornarà a la competició, ja que s’enfrontarà al Deportivo de la Coruña (16 de febrer, a les 16 hores).

Enguany, Uche únicament ha disputat 798 minuts en els catorze partits de Lliga que ha disputat, nou d’ells com a titular.

tracking