Diari Més

Pellicer titlla de «deslleial» la reunió d'Andreu Martín amb Javier Tebas

LaLiga ha imposat una nova sanció al Reus de 200.000 euros

El nou programa de proximitat es posarà en marxa el pròxim 16 d'abril.

Carles Pellicer atendrà la ciutadania als barris a 'Dilluns amb l'alcalde'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d'Esports, Jordi Cervera, han comparegut aquesta tarda per denunciar la reunió entre el PSC i el president de LaLiga, Javier Tebas. Pellicer assegura que la trobada per part del portaveu del grup socialista, Andreu Martín, suposa un «acte de deslleialtat institucional».

La reunió es va celebrar dijous amb el màxim dirigent de LaLiga i amb el director general del Consejo Superior de Deportes, Mariano Soriano, per tal de «revertir la situació» del CF Reus.

Des de l'Ajuntament, critiquen que Martín hagi «actuat d'amagaten un tema de ciutat com és el futur del Reus Deportiu i les implicacions que té en la projecció de la ciutat», ja que el portaveu representa el quart grup municipal al plenari.

També denuncien que el PSC no ha mostrat públicament el seu suport a l'afició i a l'equip roig-i-negre fins ara. A més a més de no implicar-se en d'altres temes que han afectat la ciutat, com per exemple en el tancament de la fàbrica Virginias i titllen la seva reunió com un acte «oportunista» i de «precampanya electoral».

A més a més, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha fet públic que LaLiga ha imposat una nova multa de 200.000 euros al Reus que, com ha explicat el club en un comunicat, és una sanció perquè l'anterior direcció del club va informar que el principal inveror aportaria 2 milions d'euros a al tresoreria del club però la xifra va acabar sent «considerablement menor». Cervera també ha explicat que aquesta tarda els actuals propietaris, Curt Onalfo i Cliffton Onolfo, es reuniran amb els petits accionistes de l'antiga SAD.

tracking