Diari Més

Les incògnites dels nous propietaris del CF Reus

L’arribada de Cliffton i Onolfo al club de la capital del Baix Camp ha deixat molts dubtes, els quals s’hauran d’anar resolent

Els nous propietaris del Reus.

Les incògnites dels nous propietaris del CF ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

1 Per què no van decidir realitzar una auditoria en tota regla de les finances del Reus abans de la signatura de la compra, tal com s’acostuma a realitzar en la compra-venda d’empreses?

2 Es va especificar en el contracte que van signar prèviament a la seva arribada el deute detallat de l’era Joan Oliver?

3 Per què no es van assessorar sobre la gravetat de la situació de la Societat Anònima Esportiva (SAE) i les repercussions que podia tenir l’esmentada situació sobre el club, ja que LaLiga ja havia avisat en nombroses ocasions que el CF Reus tindria una sanció exemplar pels reiterats impagaments als jugadors?

4 Per què no han efectuat cap pagament des que es van fer càrrec de la SAE a excepció dels 3 euros que estaven estipulats en la compra-venda?

5 Qui els va dir que es podria construir un centre comercial en el complex del camp de futbol quan és de domini públic que els terrenys són de propietat municipal i, per a portar a terme qualsevol operació urbanística, s’hauria de produir una desafectació i sortir a subhasta pública tot el complex?

6 Coneixien la llei segons la qual és la Generalitat la que regula la construcció de nous centres comercials segons la seva superfície?

7 Saben els actuals propietaris del Reus que no es poden fer concerts a l’Estadi Municipal, ja que, per normativa, tan sols es poden dur a terme esdeveniments esportius?

8 Algú els ha informat que un gran centre comercial (dependrà dels metres quadrats que tingui) no pot situar-se fora de la trama urbana consolidada i seria inviable en aquell polígon industrial?

9 Han fet un estudi de viabilitat de la construcció d’un hotel a Reus, tal com plantegen en les seves declaracions?

10 L’arribada dels americans és per un interès per adquirir un club de futbol o és una operació purament urbanística?

11 Per què els grups de l’oposició i del Govern, especialment el regidor d’Esports, no s’han pronunciat sobre la dramàtica situació que pateixen els 60 treballadors?

12 Coneixien els problemes que està tenint el CF Reus per a aconseguir la concessió de l’Estadi en tenir deutes amb les administracions i que l’antic propietari havia amenaçat de marxar a un municipi veí? Cal recordar que en aquests moments el Reus no compta amb l’adjudicació de l’Estadi Municipal, ja que ni tan sols s’havia iniciat el procés negociat per poder fer ús de l’esmentat Estadi.

tracking