Diari Més

El Reus s'enfrontarà al Lleida als quarts de final de la Copa del Rei

Ahir va tenir el sorteig de les competicions masculina i femenina que es disputaran del 21 al 24 de febrer

Els jugadors i jugadores respresentants dels equips que disputaran les copes del Rei i la Reina al Pavelló Olímpic reusenc.

El Reus s'enfrontarà al Lleida als quarts de final de la Copa del ReiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus, l’equipament que acollirà del 21 al 24 de febrer les finals de la Copa del Rei i la de la Reina d’hoquei patins, va ser ahir al vespre l’escenari del sorteig per als dos campionats. El president de la Federació Espanyola (RFEP), Carmelo Paniagua, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, van ser els encarregats de treure les boles dels equips classificats com a caps de llista en les dues categories. Pellicer va aprofitar l’acte per recordar que aquest model del campionat, en què es disputaran les dues finals, la masculina i la femenina, durant el mateix cap de setmana i a la mateixa seu, és el primer cop que es du a terme en la història d’aquest esport, i que per a la ciutat de Reus «és un honor» poder ser l’escenari de l’hoquei patins del més alt nivell.

En primer lloc, es va celebrar el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina, que enfrontarà els vuit primers classificats de la primera volta de l’OkLliga feminina: CP Manlleu, Generali HC Palau Plegamans, Telecable Hockey Club de Gijón, CP Voltregà, H Vila-Sana, CP Las Rozas, Cerdanyola CH i CHP Bigues i Riells.

El primer equip escollit va ser el Voltregà, que disputarà el seu partit de quarts de final contra Las Rozas dijous 21 de febrer a un quart de quatre de la tarda. El seguirà el Manlleu, primer classificat de l’OkLliga, que s’enfrontarà al Cerdanyola el mateix dijous a un quart de sis de la tarda. L’endemà serà el torn del Palau Plegamans que a un quart de quatre s’enfrontarà al Vila-sana, l’equip de la vendrellenca Anna Ferrer. Finalment, el Telecable jugarà contra el Bigues i Riells, divendres a un quart de sis de la tarda.

Els equips que passin a les semifinals, s’enfrontaran en segona fase al campió de l’altra partit disputat el mateix dia que el seu. La final es disputarà diumenge a les tres de la tarda.

Els encreuaments masculins

Pel que fa a la competició masculina, els vuit equips que es van classificar per disputar la Copa del Rei van ser Barça Lassa, Deportivo Liceo, Reus Deportiu i Recam Làser Caldes com a caps de sèrie, i Noia Freixenet, CE Lleida Llista, Igualada Rigat i CP Voltregà Stern-Motor.

El Liceo i l’Igualada seran els encarregats d’encetar la competició masculina de la Copa, el 21 de febrer a un quart de vuit del vespre, i el seguiran l’amfitrió, el Reus que disputarà el seu partit de quarts de final contra el Lleida a un quart de deu de la nit. Divendres serà el torn del Caldes i el Voltregà, i en l’últim horari del dia, el Barça s’enfrontarà al Noia. D’aquesta manera, el Reus i els blaugranes només es veurien les cares en una hipotètica final, que es disputaria diumenge a les cinc.

Tots els rivals són perillosos

Aquest és un concepte en el qual van coincidir tant les representants dels equips que disputaran la Copa de la Reina, com els membres dels equips masculins que van ser presents al sorteig d’ahir al vespre.

L’exjugador del Reus, Marc Gual, va ser l’encarregat de representar al Barça, i va afirmar que, tot i que «sempre ens diuen que som favorits, ho hem de demostrar a la pista». Els blaugrana s’enfrontaran a un equip que, com el Reus, vesteix de roig-i-negre, i que sap com posar les coses difícils al conjunt blaugrana.

Per la seva banda, Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, va voler remarcar que els homes de Jordi Garcia intentaran aprofitar al màxim l’avantatge que els dona jugar a casa, davant l’afició. Tots van remarcar que el seu objectiu és proclamar-se campions de Copa, però que s’ha d’anar partit a partit, i treballar al màxim per arribar a la final del diumenge.

tracking