Diari Més

El PSC sobre el Reus: «Pellicer hauria d'haver anat a Madrid per tenir informació de primera mà»

El portaveu Andreu Martín s'ha reunit aquest dijous amb el president de LaLiga Javier Tebas

El portaveu del PSC, Andreu Martín, amb el

El PSC sobre el Reus: «Pellicer hauria d'haver anat a Madrid per tenir informació de primera mà»PSC Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, s'ha reunit amb el president de la Lliga Professional de Futbol, Javier Tebas, per analitzar el futur del CF Reus Deportiu, informa aquest divendres el PSC reusenc.

Martín, acompanyat d'altres membres del grup municipal del PSC, es va entrevistar ahir dijous amb Tebas i amb el director general del Consell Superior d'Esports, Mariano Soriano.

LaLiga ha expulsat el club reusenc de la competició per les seves dificultats econòmiques, però Martín és el primer representant polític de Reus que manté una reunió amb Tebas, assenyala el PSC.

El socialista critica que l'alcalde, Carles Pellicer (PDeCAT), «hauria d'haver anat a Madrid» per «tenir informació de primera mà per poder transmetre-la a l'afició i a la ciutadania».

Martín advoca per «solucionar el conflicte del Reus i que pugui tornar a competir a Segona A amb una nova propietat solvent amb voluntat i capacitat de fer-se càrrec de la situació econòmica i esportiva».

En aquest sentit, Martín manifesta la voluntat del seu grup municipal de reunir-se amb els nous propietaris del club «quan l'entitat comenci a treballar».

tracking