Diari Més

El centrecampista del Nàstic Viti arribarà al partit de Riazor

Sebas Coris torna a la infermeria

A l'esquerra, Viti, durant un entrenament, acompanyat d'Omar Perdomo

Viti debuta amb el Nàstic i ho fa com a titular a La RosaledaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Viti, centrecampista del filial que juga habitualment amb el Nàstic, té tots els números per a arribar al duel que disputarà el conjunt grana dissabte de la setmana vinent a Riazor contra el Deportivo de la Coruña (16 hores).

El club informava en el seu informe mèdic que el centrecampista pateix un edema ossi en el còndil femoral intern del genoll esquerre. Aquestes molèsties, en principi, no han d’impedir que el jugador pugui exercitar-se amb normalitat la pròxima setmana i, per tant, que pugui tenir minuts a terres gallegues.

L’informe mèdic també reflecteix que Sebas Coris torna a la infermeria. El lateral, segons el club, pateix, lumbàlgia, tot i que no especifica cap detall més. El seu retorn no té encara data, però s’ha de tenir en compte que aquest és un mal que pateix fa molt de temps i que ha florit en la seva arribada a Tarragona.

A l’informe mèdic també hi apareixen Iván López, intervingut del menisc extern del genoll dret, Ramiro Guerra, lesionat en el recte femoral i Mohammed Djetei, lesionat del bíceps femoral dret.

tracking