Diari Més

Cotán: «Va aparèixer el Nàstic i no vaig dubtar»

El centrecampista és a Oliva entrenant amb la resta dels seus companys

Cotán a les instal·lacions del Nàstic, aquest dijous al matí

Cotán, procedent del Valladolid, s'incorpora al NàsticDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Cotán és una de les deu incorporacions que ha realitzat el Gimnàstic de Tarragona durant el mercat d’hivern que va tancar el 31 de gener. El centrecampista andalús, que arriba cedit del Valladolid, va confessar que «estava buscant una sortida perquè no estava participant allí. Va aparèixer el Nàstic i no vaig dubtar. Crec que aquí tindré oportunitats i les aprofitaré». Va realitzar aquestes declaracions des d’Oliva (València), on el Nàstic està fent aquests dies una estada per intentar que els jugadors es coneguin i per seguir amb els entrenaments. «Això ens està venint molt bé a la gent que arribem nous», va puntualitzar.

«Porto aquí ja uns dies i, la veritat és que tant els companys com el cos tècnic m’han mostrat la seva confiança i m’han acollit molt bé», va detallar el futbolista, el qual va demostrar la seva felicitat pel fet de tornar a sentir-se futbolista: «Estic content per tornar a jugar, per intentar ajudar a l’equip, però el resultat no va ser el que tots esperàvem. Hem de seguir treballant i intentar fer tot el possible per, al següent partit, aconseguir un bon resultat».

Abans d’arribar al Nàstic es va informar sobre el seu nou equip, ja que «vaig parlar amb companys que van estar aquí i també conec a algun actual company amb el qual vaig coincidir l’any passat (Isaac Becerra). M’han dit que és un club on s’ha de donar tot». Sobre la mala marxa de l’equip, va dir que «sabem la situació en què ens trobem, però hem d’anar dia a dia i intentar aconseguir un bon resultat en el pròxim partit». Enrique Martín, entrenador de l’equip, li ha aconsellat que «treballi, que s’ha de competir des del minut 1 fins al 93».

tracking