Diari Més

Els dorsals del Nàstic 'post' mercat

Josema portarà el número 3 a la samarreta, Kanté l’11, Miguel Palanca el 14, Cotán el 18 i el 10, el 12 i el 25 queden lliures

Imatge dels dorsals dels jugadors del Nàstic.

Els dorsals del Nàstic 'post' mercatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona és un equip completament nou després del tancament del mercat d’hivern. Un total de deu futbolistes s’han incorporat al club grana des de l’1 fins al 31 de gener. Són onze incorporacions si es compta a Imanol García, que va arribar durant el mes de novembre per a suplir la baixa de César Arzo, que no pot continuar jugant al futbol a causa d’una lesió crònica en el seu genoll.

Els jugadors que han marxat durant aquest darrer mes han deixat el seu dorsal lliure i, la majoria d’aquests, han quedat ocupats per futbolistes que han estat fitxats en el mateix període.

L’afició del Nàstic haurà d’aprendre de memòria els números que portaran a l’esquena els nous futbolistes. Aquests, són Josema, que portarà el 3; Thioune, que té el número 5; Abdel Barrada, que compta amb el 7; Berat Sadik, al qual li han adjudicat el 9; El punta Kanté, que tindrà l’11; el tarragoní Miguel Palanca, que lluirà el 14; Pipa, que porta el 15; Mikel Villanueva, que li han donat el 17; Cotán, amb el 18; i el central Noguera, que té el 21. Cal recordar que Imanol García tenia adjudicat el número 16.

Tot i les nombroses incorporacions realitzades pel Nàstic, han quedat tres dorsals lliures. Són números que podrien posar-se a l’esquena jugadors que arribessin lliures i sense haver tingut equip abans de l’obertura del mercat d’hivern. De moment, el club no es planteja cap incorporació, encara que una oportunitat impossible de rebutjar o una sèrie de bons resultats que animessin a pensar en una possible salvació, podrien ser detonants per a canviar la situació.

Els tres dorsals que han quedat sense amo són el número 10, el número 12 i el 25. És estrany que en una plantilla ningú vulgui posar-se el 10 a l’esquena, ja que és un dels dorsals més demandats pels futbolistes, ja que molts mites l’han portat a la seva esquena. Cal destacar que el 25 únicament el pot lluir un porter i, com que el Nàstic no té previst incorporar cap futbolista en aquesta demarcació, quedarà orfe fins a finals de temporada.

Els dorsals que van del 26 en amunt corresponen al del filial. D’aquesta manera, Luis Suárez continuarà portant el 26, tot i ser un habitual del primer equip. En la mateixa situació es troben Viti, amb el 31 o Salva Ferrer, amb el 33. Roger Figueras (29) i Iván De Nova (36), lesionat aquest darrer, també tenen dorsal.

tracking