Diari Més

Cos tècnic i treballadors del Reus presentaran demà una demanda col·lectiva pels impagaments

Aquí entren l'entrenador del primer equip i del filial, els seus respectius ajudants, el personal d'oficines i d'altres empleats de l'entitat de la capital del Baix Camp

Mr Clifton Onolfo y Mr Curt Onalfo.

Cliffton Onolfo qualifica de «sabotatge» la manca d'informació per part d'OliverCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del CF Reus, el seu cos tècnic, l'entrenador del filial, el seu respectiu cos tècnic, el personal d'oficines i d'altres empleats de l'entitat de la capital del Baix Camp han dit «prou».

Tal com va avançar aquest diari, tots ells estaven valorant la possibilitat de denunciar al club (independentment si els han de pagar els nous propietaris o l'antic amo, Joan Oliver) i Diari Més també pot confirmar que serà demà dimecres quan tots ells presentaran una demanda col·lectiva.

Aquesta és una situació extrema, a la qual ningú hi volia arribar, però les constants mostres d'inacció respecte als pagaments que se'ls deuen els han fet canviar d'opinió. Ara, van a per totes.

Tots aquests treballadors no han ingressat ni un euro en els mesos de setembre, octubre, novembre, desembre i gener, motiu que els ha portat a realitzar aquesta denúncia.

No se'n refien dels nous amos. Els americans han arribat a Reus i únicament se'ls ha pogut veure en actes públics donant suport al club. Segons fonts consultades per aquest diari, aquesta actitud canvia completament de portes endins, quan sembla que no tinguin cap mena de preocupació per la extrema situació que estan travessant els seus treballadors.

tracking