Diari Més

La lesió de Viti és més seriosa del que es preveia inicialment

El centrecampista del Nàstic té afectat el seu genoll i no viatja de concentració a València

A l'esquerra, Viti, durant un entrenament, acompanyat d'Omar Perdomo

Viti debuta amb el Nàstic i ho fa com a titular a La RosaledaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Viti es podria perdre els pròxims partits de Liga a causa d'una lesió al genoll que es va produir abans de viatjar a Madrid per jugar contra el Rayo Majadahonda.

El centrecampista del CF Pobla de Mafumet, habitual amb Enrique Martín a les convocatòries amb el Nàstic, no va entrar a la llista de divuit homes del partit disputat a Madrid aquest dissabte per unes molèsties al seu genoll, produïdes durant l'entrenament de divendres a Tarragona.

Va ser dubte fins a darrera hora i, en principi, s'esperava que la lesió es quedés en res. El gest que va fer el futbolista en l'acció de la lesió no tenia gaire bona pinta, però ell assegurava que estava preparat. No va ser així i la seva lesió podria ser més greu del previst inicialment.

Aquest dimarts ha estat sotmès a proves per a determinar l'abast de la lesió, però tot apunta que no té bona pinta, ja que el futbolista no es desplaçarà a València aquesta tarda amb la resta de companys per a disputar una breu estada aprofitant que no hi ha partit aquest cap de setmana.

tracking