Diari Més

La Federació impedeix a Xavi Bartolo tornar a entrenar aquesta temporada

El tècnic tenia una oferta del Lleida Esportiu que ha hagut de rebutjar

Imatge d'arxiu de Xavi Bartolo durant un entrenament.

Xavi Bartolo, CF Reus, entrenadorCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha impedit a Xavi Bartolo fitxar pel qualsevol altre equip aquesta temporada. D'aquesta manera, el tècnic del CF Reus no podrà seure a cap banqueta més aquesta campanya tot i que els reusencs ja no competiran durant aquesta temporada a la categoria de plata del futbol espanyol després d'haver estat expulsats pel Jutge Social de LaLiga.

Xavi Bartolo tenia una oferta del Lleida Esportiu per agafar les regnes de l'equip que competeix en el grup tercer de Segona Divisió B. Després de la consulta pertinent, el tècnic ha hagut d'assumir que ja no entrenarà més aquesta campanya, ja que la RFEF considera que el CF Reus no ha desaparegut i que, per tant, és un cas similar a una destitució.

L'entrenador tenia alguna proposta més per continuar a les banquetes, tot i que la resposta serà la mateixa. Tret que la RFEF canviï de parer, situació poc probable perquè s'hauria de canviar la normativa, el tècnic haurà d'esperar fins a la temporada vinent per a tornar a seure a una banqueta.

tracking