Diari Més

El Nàstic es conjura per millorar la dinàmica a domicili i seguir a Segona A

El conjunt grana fa un mes i mig que no puntua fora de casa i es troba a l’últim lloc de la classificació des de principis de novembre

Imatge del partit que el Nàstic va jugar contra Las Palmas al Nou Estadi la jornada passada.

El Nàstic es conjura per millorar la dinàmica a domicili i seguir a Segona AGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Nàstic de Tarragona s’han marcat un objectiu clar per a les pròximes jornades, es tracta de millorar el rendiment de l’equip a les visites fora de casa, ja que al club estan satisfets del rendiment que ha demostrat l’equip d’Enrique Martín al Nou Estadi en les darreres setmanes.

Però el paper de l’equip en les visites a domicili necessita millorar, i de forma urgent. En els darrers quatre partits que el conjunt tarragoní ha disputat fora de casa, ha acabat encaixant derrotes, i el seu paper sobre el terreny de joc ha estat poc convincent, si bé és cert, que el nombre de xuts a porteria que ha signat l’equip grana en els desplaçaments, ha anat augmentant exponencialment; del sol xut que va fer l’equip a Mallorca (2-0) el passat 21 de desembre, als 4 tirs del partit grana a Tenerife del 20 de gener (2-0), i els tres xuts a porta de dissabte al camp del Rayo Majadahonda (1-0).

Precisament, les xifres no han acompanyat el Nàstic pel que fa als partits a domicili en tota la temporada, i és que en tota la temporada només ha sumat cinc punts com a visitant: tres en l’única victòria que ha aconseguit l’equip tarragoní fora de casa, a Extremadura el passat 16 de desembre (0-1), i dos més, en l’empat a l’Estadi Municipal de Reus al setembre (1-1), i a Cadis, a l’octubre (1-1).

Dissabte, el paper del Nàstic com a equip visitant al camp del Rayo Majadahonda tampoc va ser especialment destacable. El conjunt madrileny, sense ser especialment superior, va saber convertir una ocasió en un gol de xilena ben aviat, i mantenir el resultat durant la resta del partit evitant que el Nàstic empatés o capgirés el resultat.

Viti, tocat

Pel que fa a la caiguda de Viti de la convocatòria aquest dissabte al camp del Rayo Majadahonda, el Nàstic no va poder comptar amb el jove, ja que va rebre un cop durant l’entrenament previ al partit, i va caure de la convocatòria per les molèsties que això li va ocasionar.

Una jornada de descans

Ara l’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, compta amb dues setmanes de feina per intentar millorar el rendiment de l’equip grana en la pròxima visita a domicili, que serà el 16 de febrer a la Corunya, al camp del Deportivo, ja que la següent jornada, era la data en què s’havia de disputar el derbi contra el CF Reus Deportiu, que no se celebrarà, ja que el Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) va resoldre el passat divendres que no aplicaria la suspensió cautelar de la sanció als reusencs, i per tant, l’equip del Baix Camp continuarà expulsat de la competició, fet que, tot i que priva als aficionats de l’emoció del segon derbi de la temporada, dona al Nàstic de Tarragona l’oportunitat de treballar amb els nous fitxatges durant uns quants dies abans d’haver de disputar el següent partit.

De fet, els grana aprofitaran aquesta ocasió per fer una estada de treball a Oliva (València) des de demà i fins divendres. On intentaran esforçar-se per sortir de la darrera plaça de la classificació, on l’equip es troba instal·lat des de fa tres mesos, el passat 2 de novembre, després de la derrota a Albacete (2-0).

S’esgota el temps

Al Nàstic de Tarragona li queden només disset jornades per escapar-se de les posicions de descens si vol seguir competint al futbol professional durant la temporada que ve.

Els nous fitxatges que el club grana ha incorporat durant el mercat d’hivern, i que han portat a una renovació considerable del primer equip, no serviran per res si el conjunt tarragoní no comença a encadenar victòries a sumar els punts de tres en tres ben aviat. L’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha de posar les piles als seus homes i aconseguir que el conjunt grana es converteixi en un rival complicat, tant a casa, al Nou Estadi, com a domicili. I per aconseguir-ho, la defensa grana s’ha de mostrar més ferma, sobretot quan actua de visitant, i l’atac del conjunt tarragoní ha d’incrementar el seu rendiment, amb més xuts a porteria, que és l’única manera d’augmentar l’encert pel que fa als gols marcats.

tracking