Diari Més

Clifton Onolfo insisteix a reunir-se amb Tebas per trobar una solució

El nou president del club roig-i-negre va ser present a la manifestació dels aficionals del CF Reus Deportiu

La concentració, que aplegar unes 400 persones, va arribar fins a la plaça del Mercadal demanant la salvalció de l'equip.

Clifton Onolfo insisteix a reunir-se amb Tebas per trobar una solucióDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 400 persones es van reunir dissabte al vespre a la plaça del Prim per tornar a reivindicar la continuïtat del CF Reus Deportiu a la Segona Divisió A, i per carregar contra les figures de Javier Tebas, president de la Lliga, i Joan Oliver, expropietari del club roig-i-negre, pel paper que han tingut en la situació en què es troba l’entitat actualment.

Com ja van fer en la protesta de dilluns passat, quan es va conèixer l’expulsió del CF Reus de la competició, els aficionats, entre els quals també hi havia l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i Clifton Onolfo, nou propietari i president del club roig-i-negre, es van desplaçar des de la plaça del Prim fins a la del Mercadal, passant pel carrer de Monterols. Durant el trajecte, es van tornar a sentir els càntics que acostumaven a acompanyar els partits del CF Reus.

Onolfo, va aprofitar un moment de la concentració per tornar a demanar una reunió amb Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional, per explicar-li el projecte que l’empresa de Clifton Onolfo i Russell Platt, propietària de la majoria d’accions del club, té per al futur del CF Reus Deportiu.

El nou president del club de la capital del Baix Camp, Clifton Onolfo, també va aprofitar el moment per reafirmar el seu compromís amb l’entitat roig-i-negra i la ciutat de Reus, i va afirmar que no té cap intenció d’abandonar el CF Reus Deportiu, passi el que passi, a més, el nord-americà va voler deixar clar que té intenció de treballar per «ajudar al Reus a renéixer de nou i tornar al lloc on es mereix», unes paraules que van arrencar una ovació dels aficionats presents a la plaça del Mercadal, que van fer sentir la seva veu durant una bona estona tot i el fred, i el vent que feia dissabte a la nit a la ciutat de Reus.

El TAD no suspèn l’expulsió

El Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) va resoldre divendres contra la petició presentada pel CF Reus Deportiu de suspendre cautelarment l’expulsió de la competició.

Aquesta resolució però, no acaba amb les esperances del club reusenc, ja que l’organisme només s’ha pronunciat, de moment, sobre les mesures cautelars, i no sobre el recurs d’apel·lació a la sanció imposada al club per la Lliga.

Així doncs, realment és cada cop més difícil que el CF Reus torni a competir aquesta temporada, però el TAD encara pot dictar sentència a favor de l’entitat roig-i-negra pel que fa a la durada de l’expulsió del futbol professional, ja que segons la sentència del Jutge de Disciplina de la Lliga, el club reusenc no podrà competir al futbol professional durant un període de tres anys, un termini que des del club reusenc consideren desmesurat.

En conèixer la resolució del TAD, des del club roig-i-negre van emetre un comunicat en què afirmaven que des del CF Reus Deportiu es «continuarà treballant per preservar els seus drets i revertir aquesta injusta sanció que perjudica greument el futur de l’entitat».

Continuen animant

Tot i el fred, la resolució del TAD, i la complicada situació que viu el club roig-i-negre, els seguidors de l’equip van voler tornar a sortir al carrer per fer sentir la seva veu.

Encara que a hores d’ara sembla que el CF Reus Deportiu ho tingui tot en contra per continuar existint com a equip de futbol professional, després de l’expulsió i la marxa de la majoria de jugadors, els seguidors reusencs es van tornar a mostrar disposats a seguir entonant els càntics i a defensar l’equip. Una actitud que fa pensa que els colors i el sentiment del Reus, està molt lluny de desaparèixer, encara que ara toqui patir.

tracking