Diari Més

Enrique Martín: «No tinc ni idea si tenim equip per remuntar»

La pròxima setmana, l'entrenador grana farà una petita concentració fora de la ciutat per motivar i conèixer més a les noves incorporacions

Enrique Martín durant la compareixença d'aquest divendres.

Enrique Martín: «Tenim esperances noves i ganes de competir»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Gimnàstic deTarragona, Enrique Martín, cuer de LaLiga 1/2/3, s'ha mostrat aquest divendres il·lusionat amb la nova plantilla que ha confeccionat després del mercat d'hivern, amb 11 altes i 11 baixes, però també ha estat cautelós i ha assegurat que no té «ni idea» si amb això se salvarà.

El preparador navarrès aprofitarà la setmana que ve per fer grup ja que no té partit perquè hauria d'enfrontar-se al Reus, expulsat de la competició. Farà una petita concentració fora de la ciutat per motivar i conèixer més a les noves incorporacions.

«Han de matar-se per aprofitar l'oportunitat», ha dit Martín en la prèvia del partit contra el Rayo Majadahonda, equip que marca la permanència, aquest cap de setmana.

«Si guanyem no estarem salvats i si perdem no estarem descendits», ha mantingut Enrique Martín, que vol treure pressió als seus jugadors i mantenir el nivell mostrat davant el Las Palmas en l'últim partit de competició lliguera.

tracking