Diari Més

El TAD denega al Reus la suspensió cautelar

Els futbolistes quedarien lliures en les proximes hores i es podrien tramitar les fitxes per als equips on han marxat

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus, actualment espai del CF Reus Deportiu.

El CF Reus no pot optar a l'adjudicació de l'Estadi en la seva situació actualOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El TAD ha denegat al CF Reus la suspensió queva presentar aquest dimecres contra la resolució del Jutge Social de LaLiga, on el club roig-i-negre quedava expulsat durant tres anys del futbol professional i havia de pagar una multa de 250.000 euros.

Amb aquesta decisió, en les pròximes hores la RealFederaciónEspañolade Futbol (RFEF) hauria d'acceptar la baixa de les licències dels jugadorsque han marxat del club davant la crítica situació. Tanmateix, haurien de quedar lliures per poder tramitar les fitxes als equips on haurien marxat.

La denegació del TAD suposa que CF Reus estarà expulsat del futbol professional durant un període de tres anys i haurà d'abonar la sanció de250.000 euros, ja que el Jutge va considerar que ha quedava provat que el club reusenc ha incomplert els seus «deures i compromisos adquirits».

Tot i això, els nous propietaris del club, CliftonOnolfoiRusellPlatt, podrien recórrer la decisió del TAD a altres ens superiors. Des del CF Reus asseguren quecontinuaran «treballant per preservar els seus drets i revertir aquesta injusta sanció que perjudica greument el futur de l’entitat».

tracking