Diari Més

Cotán, procedent del Valladolid, s'incorpora al Nàstic

El club castellà, on ha estat una temporada i mitja, ho va oficialitzar aquest dimecres a la nit

Cotán a les instal·lacions del Nàstic, aquest dijous al matí

Cotán, procedent del Valladolid, s'incorpora al NàsticDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres a la nit es confirmava la incorporació d'un noumig centrea les files del Nàstic de Tarragona. Es tracta del sevillà, procedent del Real Valladolid, Antonio Jesús Cotán Pérez.

Cotán, de 23 anys, ha estat una temporada i mitja al club castellà, onva arribar procedent del SevillaAtlético.

Format a les categories inferiors del Sevilla FC, el jove jugador andalús va arribar al filial on va ser protagonista tant a la Segona Divisió B com a LaLiga 1|2|3 acumulant gairebé 150 partits jugats. A més, va debutar a LaLiga Santander amb el conjunt andalús amb només 18 anys i va jugar dos partits de l’Europa League la temporada 2013-2014.

El nou jugador del Nàstic va ser internacional en categories inferiors, concretament amb les seleccions sub-17, sub-18 i sub-19.

Amb el Valladolid, el jugador andalús va disputar vuitpartitsla temporada passada aLaLiga1|2|3 i sis a la Copa del Rei, dos d'ells aquesta temporada.

'Toño' ja s'entrena amb els seus nous companys des d'aquest dijous i serà presentat oficialment durant els pròxims dies.

El mercat d'hivern finalitza aquest dijous i a les files grana encara podrien afegir-se dues noves incorporacions, encara per concretar.

Cotán el dia de la seva presentació al Real Valladolid, la temporada passada.

Cotán, procedent del Valladolid, s'incorpora al NàsticValladolid CF

tracking