Diari Més

La sanció del Reus no afectarà al Reus Deportiu Genuine

Segons LaLiga, aquest podrà seguir competint

Carles Pellicer amb

Carles Pellicer rep al Reus Deportiu GenuineCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu Genuine no es veurà afectat per la sanció que la Lliga de Futbol Professional ha imposat al club roig-i-negre, segons ha pogut saber el Diari Més.

L’expulsió del primer equip reusenc de la competició de la Segona Divisió A durant tres anys, no ha de tenir cap repercussió en la participació de l’equip reusenc a la Lliga Genuine Santander, ja que, tot i que es tracta d’un campionat organitzat per l’ens presidit per Javier Tebas, la mateixa entitat que ha dictat l’expulsió del club reusenc del futbol professional durant tres anys i una multa de 250.000 euros que haurà d’assumir el CF Reus.

Durant els darrers mesos, l’entorn del club roig-i-negre ha vist perillar la continuïtat del CF Reus, no només del primer equip, que és la part més visible de l’entitat, sinó de tot el projecte futbolístic i social que l’envolta.

La sanció de la Lliga, que el club reusenc està estudiant com recórrer, deixa molt tocada l’entitat de la capital del Baix Camp, però, de moment, sembla que no influïrà en un projecte tan important socialment per a la ciutat com és el CF Reus Genuine.

Es tracta d’un equip format per persones amb discapacitat que va néixer el 2017, quan també va néixer la Lliga Genuine, i que va sorgir d’un acord entre el club de futbol i el Taller Baix Camp, amb l’objectiu principal de normalitzar la pràctica de l’esport entre el col·lectiu de persones amb altres capacitats.

El CF Reus Genuine es troba en un molt bon estat de forma, després d’haver participat en la segona fase del campionat d’enguany, que es va celebrar del 18 al 20 de gener a Còrdova. Segons la Lliga doncs, els roig-i-negres no veuran afectada la seva participació en la tercera i la quarta fase del campionat, que enguany compta amb una trentena d’equips participants.

tracking