Diari Més

Els seguidors del Reus clamen contra Oliver i la decisió de la Lliga

Més d’un centenar de persones es van reunir al centre de la ciutat per donar suport al club

Un centenar d'aficionats del Reus han sortit al carrer per protestarper la situació del club.

Un centenar d'aficionats del Reus es manifesten contra LaLiga i OliverOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’un centenar d’aficionats roig-i-negres es van reunir ahir al vespre a la plaça del Prim per protestar contra la decisió de la Lliga de Futbol Professional, hores després de l’anunci de l’expulsió del CF Reus Deportiu del futbol professional, responent al comunicat que la penya RedBlacks va publicar a les xarxes socials, convocant els seguidors de l’equip a fer sentir les seves veus contra la gestió de Joan Oliver i l’actuació de l’ens presidit per Javier Tebas, ja que consideren que la sanció no castiga al culpable real de la situació del club.

Els reusencs que ahir, a partir de les vuit del vespre, es van reunir al centre de la ciutat, portant banderes i bufandes roig-i-negres, i pancartes contra la Lliga i Oliver, van combinar els càntics a favor de l’equip amb els crits contra Tebas i el fins ara propietari del club reusenc.

Els seguidors concentrats, després d’una estona proferint càntics a la plaça del Prim, es van dirigir a la plaça del Mercadal pel carrer de Monterols, fins a situar-se davant de l’Ajuntament de Reus, on van seguir les proclames a favor de l’equip i contra el president de la Lliga i l’expropietari del club roig-i-negre, Joan Oliver.

En el comunicat emès per la penya d’aficionats del CF Reus Deportiu, destaquen que consideren desencertada la resolució del Jutge de Disciplina de la Lliga de Futbol Professional d’expulsar el club de la capital del Baix Camp de la competició durant un període de tres anys.

Uns seguidors entregats

L’afició reusenca, que durant els darrers mesos s’ha mostrat sempre al costat de l’equip i dels treballadors i tècnics del club de la capital del Baix Camp, ja n’ha tingut prou. Després de setmanes d’una resposta excel·lent als intents del club d’omplir l’Estadi Municipal, en què les grades es van veure plenes de samarretes i bufandes roig-i-negres, i es van sentir molts càntics de suport i d’ànims al CF Reus Deportiu, ahir va voler dir prou.

Tot i que l’ambient que es va viure ahir al centre de la ciutat era de molta indignació i descontentament general. Els seguidors roig-i-negres van voler deixar clar que no es rendiran, ni deixaran de donar suport al seu equip, i asseguraven amb els seus càntics que el Reus Deportiu «no morirà mai».

Molta indignació amb Oliver

Els aficionats que ahir es van reunir al centre de la ciutat per reivindicar el seu equip, van voler deixar molt clara la seva indignació amb el fins ara mandatari del CF Reus Deportiu, Joan Oliver, per la pèssima gestió que ha fet durant els darrers mesos de la situació del club reusenc.

A més, els seguidors afirmaven que consideren que és Oliver qui hauria de rebre un càstig i no l’equip. A l’empresari barceloní ahir el titllaven d’«estafador i manipulador», i asseguraven que se l’hauria de declarar persona non grata a la ciutat de Reus.

L’Ajuntament no diu res

Des del consistori reusenc, no van voler fer cap mena de declaració sobre la situació de l’equip reusenc. El govern local, que sí que es va posicionar la setmana passada sobre la compra del club roig-i-negre per part dels empresaris nord-americans, assegura que de moment no té intenció de pronunciar-se sobre la dura sanció que ahir va anunciar l’ens presidit per Javier Tebas.

Altres reaccions

Sí que es van veure altres reaccions a les xarxes socials, com ara la d’Edgar Badia, exporter de l’equip reusenc, que va mostrar el seu disgust amb la decisió del Jutge Únic i va voler donar ànims a la família roig-i-negra. Les xarxes es van omplir de mostres de suport d’altres futbolistes i seguidors, que troben injusta la decisió.

tracking