Diari Més

Barreiro abandonarà el Nàstic i el canviarà pel Lugo si els tarragonins troben un substitut pel punta

El club gallec pagaria traspàs pel capità del Nàstic

Manu Barreiro celebra un gol acompanyat de Ramiro Guerra

Manu Barreiro celebra un gol acompanyat de Ramiro GuerraNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manu Barreiro, capità del Gimnàstic de Tarragona, podria tenir les hores comptades amb l’entitat que presideix Josep Maria Andreu. El punta, que ahir va ser suplent durant l’empat contra Las Palmas, té un acord amb el Lugo per a jugar-hi les tres pròximes temporades. El Nàstic ho sap i li facilitarà la sortida sempre que pugui trobar un substitut de garanties en les pròximes hores.

Barreiro, de 32 anys, finalitza el seu contracte amb el Nàstic el 30 de juny d’aquest 2019. Aquesta circumstància motiva que, a la seva edat, vulgui signar el darrer gran contracte de la seva carrere. El Lugo, el director esportiu del qual és Emilio Viqueira, ha demostrat molt interès en fer-se amb els seus serveis. De fet, durant l’estiu ja el va voler, encara que Barreiro va apostar per quedar-se a Tarragona i agrair als tarragonins tot l’esforç que havien fet per a contractar-lo de l’Alavés de Primera Divisió.

Amb l’arribada de Sadik, aquest, Luis Suárez i Ike Uche conformen la davantera del Nàstic. Barreiro únicament marxaria si el club grana fos capaç de trobar-li un substitut de garanties, ja que Manu del Moral ha marxat al Rayo Majadahonda, club amb el qual va estrenar el seu compte golejador aquest dissabte, en la derrota dels madrilenys contra un Lugo pel qual podria signar el grana Manu Barreiro en les pròximes hores.

tracking