Diari Més

La RFEF no accepta les baixes dels jugadors del Reus que han marxat acollint-se a l'acord amb Oliver

La Federació considera que el document que va assumir l'antic propietari només tindria validesa si el club hagués desaparegut

Miguel Linares Real Zaragoza

Miguel Linares Real ZaragozaReal Zaragoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors delCFReus que han decidit abandonar el club acollint-se al document signat amb Joan Oliver que els permetia marxar si no cobraven el passat dimecres, pot generar un greu problema pels mateixos jugadors i pels clubs de destí.

Fins a vuit jugadors s'han desvinculat del club reusenc acollint-se al document privat d'Oliver. La RealFederaciónEspañolade Futbol, però, no reconeix la validesa d'aquest acord i a hores d'ara encara no ha tramitat cap de les baixes dels jugadors reusencs. I sense que la Federació formalitzi les altes de les fitxes dels jugadors en els seus nous equips, no podran jugar.

En les últimes hores han acabat de concretar-se les marxes d'Àlex Carbonell a l'Espanyol B, deMarioOrtiz alRàcingo de Linares al Saragossa. Això fa que a hores d'ara, la plantilla professional delCFReus quedi amb quatre fitxes.

Cap d'aquests jugadors podrà debutar amb els seus equips aquest cap de setmana, perquè no compten amb l'alta federativa. Tan solslaLigaha donat el vistiplau a les operacions, però sense l'aprovació de laRFEFno podran quedar desvinculats definitivament del Reus.

Segons explica la versió digital de l'esportiu Marca, des del club —que qüestiona la validesa del document d'Oliver— no s'han posat en contacte amb la federació. L'organisme federatiu considera que com que el club no ha desaparegut, els jugadors no poden fer ús de l'acord privat signat amb l'antic propietari.

tracking