Diari Més

Ja són set els jugadors del Reus que s'acomiaden acollint-se al document signat per Oliver

El Zaragoza anuncia el fitxatge de Linares, després rectifica

Al centre de la imatge, Borja Herrera i, a la dreta, Mario Ortiz. Tots dos van abandonar les instal·lacions del club durant el matí.

Ja són set els jugadors del Reus que s'acomiaden acollint-se al document signat per OliverOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus es podria quedar amb amb set jugadors menys tot i la compra del club per part del grup americàgrup US Real Estate Investment, de Russell C. Platt i Clifton V. Onolfo.

Miguel Linares, Mario Ortiz i Borja Herrera van marxar durant el matí i, al llarg de la tarda, quatre jugadors més van decidir marxar. Es tracta de Juan Domínguez, Alejandro Catena, Bastos i Gus Ledes. Tots ells han manifestat que deixen de ser jugadors del CF Reus, encara que no han rescindit els seus contractes, de moment.

Així les coses, queden amb fitxa professional el porter Pol Freixanet, actualment lesionat, el defensa Jesús Olmo, el centrecampista Àlex Carbonell i els atacants Ricardo Vaz i David Querol. Hi ha un sisè actor, que Karim Yoda, però no té fitxa professional perquè no va ser inscrit durant l'estiu.

Tots set futbolistes futbolistes han pres la determinació d'acollir-se al document que els va signar el fins la setmana passada conseller delegat, Joan Oliver, que els va assegurar una sortida si ahir dimecres a les 23.59 hores no havien cobrat el mes de desembre i no s'havien solucionat els problemes econòmics de l'entitat de la capital del Baix Camp.

Miguel Linares va decidir no presentar-se a l'entrenament. El futbolista ja va anunciar el divendres de la setmana passada que no continuaria a Reus i aquest dijous ja no s'ha exercitat, ni tan sols en solitari, com portava fent al llarg de la setmaana.

El Zaragoza ha anunciat aquest migdia el seu fitxatge, però ràpidament ha eliminat el tuit on ho feia.

Segons va informar aquest migdia Heraldo de Aragón, Linares s'havia d'exercitar aquesta tarda amb el Zaragoza sempre que LaLiga autoritzés la seva inscripció, amb el vistiplau de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). No va succeir i el futbolista, que ja era a la capital aragonesa, no va poder exercitar-se amb el club amb el qual ja fa setmanes que ha signat un acord.

Fins a darrera hora

El club reusenc confia que el document que els ha signat Joan Oliver no sigui vinculant del tot. No és gens descartable que el CF Reus decideixi recórrer i que els futbolistes que han optat per una sortida triguin a poder marxar de Reus.

Mario Ortiz i Borja Herrera van acomiadar-se durant el matí, després de passar pel gimnàs, ja que l'entrenament es va haver de suspendre per tot el que estava succeint. El que no va passar per allí va ser un Linares que fa temps que té el cap en un altre lloc.

Ara mateix, la sensació és que el que menys preocupa a Reus és si marxen més o menys jugadors. El club té els cinc sentits posats en les gestions amb LaLiga i amb el Consejo Superior de Deportes (CSD), actors principals en el cas Reus. Sobretot, el primer, que ha de dictaminar si el club pot seguir competint o si li manté la sanció de cinc anys sense poder jugar en categories professionals.

Els nous amos del Reus estan treballant a contracorrent per a poder tenir-ho tot en regla, però ni el CSD té tota la documentació per a poder confirmar el traspàs de poders a la Societat Anònima Esportiva ni LaLiga té gens clara la continuïtat del club al futbol professional.

tracking