Diari Més

Les sub-16 del CA Tarragona finalitzen cinquenes al Campionat de Catalunya

En la prova de relleus de 4x300 metres, les tarragonines van acabar en tercera posició

Les integrants de l'equip del Club Atletisme Tarragona.

Les sub-16 del CA Tarragona finalitzen cinquenes al Campionat de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip femení sub-16 del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en cinquena posició en el Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta, que es va celebrar aquest cap de setmana a Sabadell. Gairebé totes les noies van superar les seves marques personals.

L’única victòria individual va venir de les mans de L. Marimón al salt de llargada, en el qual volava fins als 5,17 metres. També en salts, Laura Santos va ser sisena en alçada, Èlia Fonts sisena en triple salt i Laia Aldave va superar els dos metres en perxa. En llançament de pes, Berta Pomés va ser novena.

En velocitat, Martina Pomés va finaltizar segona en els 60 metres lliures, Leire Domínguez, novena en els 60 tanques i Natàlia Sánchez, setena en els 300 lliures. Pel que fa a les proves de fons, Alexandra Rofes va ser tercera en els 3.000 lliures, Lucía Vega vuitena en els 1.000 lliures, Cristina Iniesta desena en els 600 lliures i Laia Herrera desena en els 3.000 metres marxa. En la darrera prova, els 4x300 metres, Martina Pomés-Leire Domínguez-Aina Tomàs-L. Marimón l’equip van ser terceres.

tracking