Diari Més

El Nàstic s'assegura el futur del prometedor Salva Ferrer fins el 2021

El defensor ha disputat sis partits sencers amb el primer equip i s’ha convertit en un fix per a Enrique Martín

El defensa va arribar

Salva Ferrer renova fins al 2021Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salva Ferrer continuarà al Gimnàstic de Tarragona fins el 30 de juny del 2021. Això sí, sempre que algun equip no se l’emporti mitjançant un traspàs. Una de les perles de la pedrera del conjunt tarragoní demostra així el seu compromís amb l’entitat que l’ha fet triomfar. L’estima és recíproca, ja que el Nàstic el premia amb un considerable increment del sou i amb unes condicions que s’adeqüen al rendiment que està oferint un futbolista que s’ha convertit, de la nit al dia, en un fix per a Enrique Martín, entrenador de l’equip tarragoní.

El polivalent defensor, que pot actuar tant de lateral dret com de central, s’ha guanyat a pols tot el que li està succeint. Aporta una fermesa defensiva que cap jugador de l’equip ha demostrat fins ara al llarg de la temporada. Té el cap ben moblat, ja que sap perfectament, com ha reiterat en diverses ocasions, que «jo sóc jugador de la Pobla». Ho va manifestar en una entrevista a Diari Més i ho té clar.

De fet, Salva Ferrer va arribar per a jugar al CF Pobla de Mafumet, la passada temporada. El jove jugador, de 20 anys, hi ha disputat un total de 28 enfrontaments, en els quals ha marcat un gol. A principis d’aquesta campanya, el futbolista va començar a entrar en dinàmica de primer equip. Quan Enrique Martín el va «descobrir», no va dubtar ni un segon a donar-li l’oportunitat. Li va donar l’alternativa a la Copa Catalunya. L’equip grana va quedar eliminat a Vilafranca, però Salva Ferrer va ser una de les notes positives. Molt bon rendiment i unes sensacions de jugador gran són les que va deixar el jugador que, ben aviat, va tenir el seu premi debutant al campionat nacional de Lliga.

A la vuitena jornada del campionat de Lliga, va disputar cinc minuts a Cádiz, a causa de l’expulsió de Roger Figueras, encara amb José Antonio Gordillo a la banqueta. La seva consolidació al primer equip, però, no va arribar fins el 2 de desembre, en la desena jornada de Lliga, durant el Numancia-Nàstic. Al Nuevo Los Pajaritos, va debutar com a titular i, des de llavors, sempre ho ha jugat tot. Sis partits consecutius disputant 90 minuts que, sumats als cinc minuts de Cadis, fan un total de 545 minuts en categoria professional.

Alguns clubs s’haurien fixat ja en ell, però aquests han de saber que Salva Ferrer ha demostrat amor etern a un Nàstic en el qual vol triomfar i seguir molts i molts anys.

tracking