Diari Més

El CF Reus ja tindria comprador

Es tractaria d'un empresari local

Joan Oliver, a l'esquerra de la imatge, sortint d'una de les darreres reunions importants al club reusenc.

Joan Oliver intenta a la desesperada trobar un comprador pel ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons publica MundoDeportivoen la seva edició digital, l'empresari local Àngel Pérez, vinculat al negoci de les gestories, hauria acordat amb Joan Oliver fer-se càrrec del deute que arrossega elCFReus. Segons aquest mitjà, Àngel Pérez es faria càrrec del deute del club amb proveïdors, jugadors i personal del club, i l'operació estaria avalada per una societat financera aliena a ell.

Tal com ha avançat MundoDeportivoaquesta tarda, al grup d'Àngel Pérez s'hauria citat dijous passat a Madrid ambLaLigaper conèixer els passos a seguir en aquest cas però elsrepresentantsdeLaLigano l'haurien volgut atendre, ja que no s'havia concertat la cita prèviament.

Per altra banda, i segons la informació del citat mitjà, el president de laRFEF,LuísRubiales, veuria amb bons ulls aquesta solució, tot i no tenir competències en la resolució d'aquest cas.

Durant aquest divendres, Oliver i Centelles s'haurien reunit amb ÀngelPerezper desencallar la situació,respecteLaLigai per tal de gestionar una reunió d'urgència ambJavierTebas.

tracking