Diari Més

El Nàstic no ha guanyat mai en divuit visites a Elx

Dotze partits a Segona A, quatre a Segona B i dues promocions

L'Elche, entrenant aquesta setmana.

El Nàstic no ha guanyat mai en divuit visites a ElxElche CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elx és territori maleït per al Gimnàstic de Tarragona. Per als tarragonins, desplaçar-se a territori alacantí és sinònim, gairebé sempre, de fracàs. I és que el Nàstic s’ha enfrontat a l’Elche a camp contrari en un total de divuit ocasions i mai n’ha sortit victoriós. Són dades esfereïdores, tenint en compte que, segurament, es tracta d’un dels casos més extrems del futbol espanyol d’un equip que està negat en el camp d’un altre havent-hi jugat en tantes ocasions.

Setze de les visites que ha realitzat el Nàstic a Elx durant la seva història han estat en partits de Lliga: dotze a Segona Divisió A i quatre a Segona Divisió B. A la categoria de plata, quatre dels duels s’han solucionat amb un empat, mentre que els altres vuit, amb derrota grana. A la divisió de bronze, un empat i tres derrotes. Els altres dos duels són dues promocions. Una, la campanya 1995-96 a Segona Divisió A, que va acabar amb victòria local (2-0) i, l’altra, la 1954-55, que va finalitzar 1-0.

Per altra banda, en actualitat il·licitana, l’equip va anunciar ahir la cessió del central Ivan Zotko al Lleida. Amb l’arribada d’aquest central, els lleidatans podrien mostrar-se més flexible en la marxa al Nàstic de Tano Bonnín.

tracking