Diari Més

El Reus demana ajuda a l'afició i posa les entrades de dissabte a 3 euros

Els roig-i-negres mesuraran forces contra el Numancia a les 18 hores

Els aficionats tenen l'última paraula: seguir al costat de l'equip o no

El Reus demana ajuda a l'afició i posa les entrades de dissabte a 3 eurosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus continua amb la seva vida després de la increïble (per inesperada) golejada aconseguida aquest diumenge a La Rosaleda (0-3) davant d'un equip que tan sols havia encaixat una derrota a casa en tota la temporada i havia rebut dos gols a camp propi.

El club, immers en una crisi institucional i econòmica molt greu, té la intenció que els socis i aficionats continuïn estant del costat dels futbolistes, de Xavi Bartolo i del seu equip. Per aquest motiu, ha posat en marxa una promoció gràcies a la qual els abonats podran retirar un màxim de quatre entrades a un preu de tres euros cadascuna de cara al partit d'aquest dissabte a l'Estadi Municipal contra el Numancia (18 hores) d'Aritz López Garai.

Els abonats Sóc del Reus també es poden acollir a aquesta promoció i el públic en general podrà retirar també un màxim de quatre entrades al preu de set euros, amb què els preus també seran reduïts.

Les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dilluns a La Botiga del Reus, ubicada en el Centre Comercial El Pallol de 9 a 21 hores i l'oferta és vàlida fins a exhaurir-ne les existències.

tracking