Diari Més

El Reus ho intenta però no ho aconsegueix (0-1)

Els roig-i-negres han estat superiors en alguns moments del partit, però l'Osasuna ha tingut l'encert en l'únic gol del matx

Linares intentant xutar a porteria

El Reus ho intenta però no ho aconsegueixCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit a l’Estadi Municipal, corresponent a la dinovena jornada de Lliga de la Segona Divisió A, ha acabat amb victòria per la mínima del conjunt navarrès, que ha fet valdre el gol de Villar a la primera meitat. Tot i els incansables intents delCFReus per capgirar o igualar el resultat a l'electrònic.

La primera part del partit va arrencar amb superioritat delCFReusDeportiu, que va generar diverses ocasions, però va ser l’Osasuna qui es va acabar avançant en el marcador amb un gol deJuanVillar en el minut 28, que va sortir del que havia estat l’ocasió més clara per als homes de XaviBartolo, en quèMiguelLinares va rematar una pilota que la defensa visitant va treure just de la línia de gol. En el contracop, els navarresos van arribar fins a la porteria d’Edgar Badia, que no va poder aturar el xut de Villar.

Durant la resta de la primera meitat del matx, elsroig-i-negres van intentar igualar el resultat per tornar-se a col·locar en el partit, tot i que a un ritme més baix, però no van ser capaços d’aconseguir-ho. El conjunt visitant per la seva banda, va tornar a provocar perill a la porteria d’Edgar Badia, però el porter del Reus va saber aturar l’un contra un deBrandonque podia haver estat una sentència per als homes deBartolo.

La segona part va arrencar de forma diferent, amb un Osasuna disposat a allargar distàncies al marcador amb un joc més ofensiu que el que havia mostrat a la primera meitat. Després d'uns primers minuts en què el conjunt navarrès portava la batuta de l'atac, elsroig-i-negres es van tornar a posar en el joc i van tornar a generar ocasions.

Al minut 65, l'Osasuna va tenir una ocasió claríssima per ampliar distàncies amb un xut deBrandonque va rebotar i va picar amb el travesser. Pel que fa al Reus,RicardoVazi David Querol van ser alguns dels protagonistes de les ocasions de perill roig-i-negres.

Quan faltaven pocs minuts per al final del partit, el Reus va encadenar diverses ocasions consecutives, protagonitzades per Querol, que va intentar rematar un córner, iÁngelBastos, però la sort i la defensa navarresa van evitar que els homes de XaviBartolocol·loquessin l'empat en el marcador.

Així va seguir fins al temps d'afegit, amb l'Osasuna intentant allargar distàncies i frenant el joc, i amb el Reus intentant-ho sense acabar d'aconseguir-ho.

Ensurt perFranCarbia

Ja en el temps de descompte es va viure un ensurt a l'Estadi Municipal quanFranCarbiava haver de ser retirat enlliteradesprés de quedar estès sobre el terreny de joc durant uns moments, per un cop al cap en una acció a l'àrea petita d'Osasuna, en què el tarragoní va intentar rematar de cap. Quan els seus companys se'n van adonar, de seguida van demanar l'assistència. Finalment,Carbiava reaccionar i mentre se l'enduien en lallitera, entre els aplaudiments del públic de l'Estadi, es tocava el cap, adolorit.

Últim intent

Després de la retirada de l'accidentatFranCarbiadel terreny de joc, elCFReus encara va tenir una altra ocasió, en un xut de córner en què fins i tot Edgar Badia va pujar fins a l'àrea rival per intentar empatar el partit a l'últimsospiri esgarrapar un altre punt, però no va poder ser.

FITXA TÈCNICA

CF Reus. Edgar Badia, Shaq Moore (Ángel Bastos, 77’), Catena, Jesús Olmo, Mikel Villanueva (Borja Herrera, 60’), Àlex Carbonell (Fran Carbia, 70’), Gus Ledes, Mario Ortiz, Ricardo Vaz, David Querol i Miguel Linares.

Osasuna. Rubén, Nacho Vidal, David Garcia, Unai, Clerc, Oier, Iñigo Pérez, Rubén Garcia (Xisco, 83’), Torres, Juan Villar (Kike Barja, 75’) i Brandon.

Gols. 0-1, Juan Villar (28’);

Àrbitre. Juan Luís Pulido Santana (Canari). Va amonestar amb la targeta groga el local Gus Ledes, Linares i Olmo i els visitants Oier, David Garcia, Kike Barja i Rubén. Va expulsar amb doble groga el visitant Clerc.

Incidències. L’Estadi Municipal de Reus va acollir 3.516 espectadors. A l’inici del partit es va fer un minut de silenci en memòria de Pep Mari Grangé i del germà del capità del CF Reus, Jesús Olmo.

tracking