Diari Més

Ortiz acusa al Reus de no pagar-li per haver-lo denunciat per no tenir fitxa

El centrecampista ha confessat que no s'esperava aquest desenllaç

Tito Ortiz rodejat dels seus companys durant la roda de premsa.

Ortiz acusa al Reus de no pagar-li per haver-lo denunciat per no tenir fitxaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tito Ortiz haofert aquest matí una roda de premsa rodejat dels seus companys per explicar la seva marxa delCFReus. El centrecampista ha explicat que la Comissió ParitàriaLaLiga-AFEli va comunicar ahira la tardaque quedava lliure del club roig-i-negre, ja que aquest no havia fet latransferènciaper pagar-li les últimes nòmines. El club reusenc, però,síque havia abonat a onze dels jugadorsels seus sous, després que dotze d'ells ho fessin a través d'un procediment abreujat que només donava tres dies hàbils al club per fer el pagament.

El centrecampista ha confessat que no s'esperava aquest desenllaç i que creu que el motiu pel qual no l'han pagat ha estat que ell ja denunciés el passat agost elCFReus per incompliment de contracte, ja que no tenia fitxa. «Ha estat unasituaciómolt difícil per mi el no tenir fitxa, haver d’entrenar cadasetmanai no poder competir», ha assegurat Ortiz.

El jugador explica que no va tenir més remei que denunciar-los, ja que el club no li vaoferircap solució al problema. Per la qual cosa considera que això l'ha portat a aquest desenllaç.

Amb el procediment abreujat el jugador ha quedat lliure i se li reconeixerà tot l'any treballat. No obstant això, si el club vol fitxar algun jugador en el mercat de Nadal, primer haurà d'abonar les quantitats econòmiques d'Ortiz fins al dia d'ahir, mentre que resta fins al 30 de juny li corresponen com a indemnització i s’hauran de fer efectiva l’últim dia de juny. En el cas de no abonar els diners, el club baixarà administrativament.

El centrecampista ha valorat que el CF Reus l'únic que ha fet «és posar un pegat que no arregla la situació esportiva». «El club ha fet una gestió nefasta» i els sindicats hauran de vetllar «perquè no es torni a produir una situació similar». Tot i els pagaments que el club ha efectuat, molts dels jugadors ja no es troben a gust i desitjarien marxar delCFReus.

Desprésdels agraïmentsals seus companys, al cos tècnic i a l'afició, Ortiz ha explicat que es prendràuns diesde descans per desconnectar de tota la situació i a partir de gener buscarà equip. «Estic obert a qualsevol opció», assegura.

tracking