Diari Més

Ousseynou Thioune, múscul pel Nàstic

El senegalès de 25 anys arriba procedent de l’Ittihad Tanger i signa un contracte que l’uneix al club fins a final de temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha signat aquest matí a Ousseynou Thioune, centrecampista senegalès de 25 anys que es converteix en el segon fitxatge en aquesta demarcació posteriorment al mercat d’estiu, després d’Imanol García.

El futbolista prové de l’Ittihad Tanger de la lliga del Marroc, on ha militat les darreres tres temporades. Nascut a Dakar, ahir ja va entrenar amb la resta de companys a les instal·lacions del Nou Estadi. El jugador va passar la revisió mèdica durant el matí i ho va fer de forma satisfactòria.

Segons va detallar el Nàstic mitjançant un comunicat, es tracta d’un centrecampista hàbil, amb visió de joc i que treballa especialment la sortida de pilota en el joc ofensiu. Tot i ser més aviat de tall defensiu, és un actiu al qual no li crema la pilota i que, per tant, pot ajudar també en tasques de creació.

El club va apuntar que el futbolista destaca també pel seu joc aeri i que gaudeix d’una bona condició tàctica.

Abans de jugar a l’equip marroquí, el flamant fitxatge del Nàstic es va formar a la pedrera del Diambars, del Senegal. Thioune ha arribat a ser internacional amb Senegal, tant en categories inferiors com en la selecció absoluta.

Segons apuntava el club tarragoní, en les pròximes setmanes serà presentat de forma oficial.

L’africà pot jugar tant per davant de la defensa, la posició que molts anomenen pivot, o en una demarcació més avançada. En el 5-3-2 d’Enrique Martín, Thioune podria jugar en qualsevol de les tres posicions de la medul·lar. En el 4-3-3, exactament també i, en un 4-2-3-1 seria un dels dos centrecampistes.

Imanol Guerra, a préstec de l’Osasuna, ha aterrat recentment a Tarragona i no és descartable que els dos jugadors coincideixin molt freqüentment sobre el verd. Hi ha d’altres centrecampistes a l’equip, com són Fali, Javi Márquez, David Rocha i el lesionat Ramiro Guerra. Aquest darrer podria tenir les hores comptades a Tarragona, ja que el club el vol retornar al Villarreal i, els altres tres, han de demostrar que poden i volen competir per un lloc. No és descartable que arribi un altre futbolista en aquesta demarcació. De fet, és més que probable que un mitja punta fitxi durant aquesta finestra de fitxatges. A la plantilla no hi ha cap futbolista d’aquestes característiques i el club troba necessari que s’incorpori un jugador d’aquest perfil.

El nou futbolista, amb la samarreta del Nàstic.

El Nàstic fitxa el centrecampista Ousseynou ThiouneNàstic

tracking