Diari Més

El CF Reus no pot optar a l'adjudicació de l'Estadi en la seva situació actual

Els deutes amb l’Administració són un obstacle

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus, actualment espai del CF Reus Deportiu.

El CF Reus no pot optar a l'adjudicació de l'Estadi en la seva situació actualOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació econòmica precària en què es troba el CF Reus Deportiu actualment afecta el club en més d’un aspecte. Un d’ells és la relació amb el consistori reusenc per l’ús de l’Estadi Municipal de la ciutat, i és que el deute de més de cinc milions que va reconèixer Joan Oliver en la roda de premsa posterior a la Junta d’Accionistes del club que es va celebrar el passat mes d’octubre, inclou impagaments a l’Administració Pública.

L’Ajuntament no pot adjudicar l’ús d’un equipament públic com l’Estadi Municipal a cap empresa o entitat que tingui deutes pendents amb l’Administració, segons afirmen fonts municipals, així que en la situació actual del club, que de moment no sembla que hagi de tenir una solució immediata, seria impossible que pogués optar a la licitació per l’equipament.

Després de l’estira-i-arronsa entre el club roig-i-negre i el consistori reusenc per la licitació de l’Estadi Municipal durant la passada primavera, en què el club va arribar a insinuar la seva possible marxa a un altre municipi, el procés d’adjudicació del camp va quedar en suspens i no es va arribar a resoldre, però si s’obrís la licitació per aquest espai en un futur pròxim, la situació del club reusenc seria un impediment per poder seguir fent ús de l’Estadi Municipal.

De moment però, i com que no hi ha dates fixades per al procés de licitació i adjudicació d’aquest equipament esportiu reusenc, el club roig-i-negre pot continuar utilitzant-lo amb les mateixes condicions, sense que hi hagi cap termini concret que l’obligui a resoldre el deute amb l’Administració Pública de manera immediata.

Tot i això, la situació econòmica en què es troba el CF Reus Deportiu posa la continuïtat del club en risc, i el fet que els deutes que acumula el condicionin a l’hora d’optar a seguir utilitzant l’Estadi, fan encara més necessària l’arribada d’una inversió que pugui solucionar, encara que sigui parcialment, la situació precària del club reusenc.

tracking