Diari Més

Vicandi Garrido per l'Extremadura-Nàstic i Varón Aceitón, pel Reus-Córdoba

Els tarragonins jugaran diumenge a les sis i, els reusencs, dissabte a la mateixa hora

Iñaki Vicandi Garrido, abans del Reus-Mallorca.

Iñaki Vicandi Garrido, abans del Reus-Mallorca.CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El basc Iñaki Vicandi Garrido ha estat l’àrbitre per la Real Federación Española de Fútbol per dirigir l’Extremadura-Nàstic que es disputarà aquest diumenge a les sis de la tarda a Almendralejo.

El col·legiat encara no ha arbitrat cap partit de Lliga del Nàstic en el que va de temporada i, l’últim duel que va protagonitzar, va ser el de la derrota del Reus contra el Mallorca (0-2) el dia 1 de desembre. La seva mitjana de cartolines grogues va ser, la temporada passada, de 4,32 per partit, amb una mitjana de 0,41 vermelles. Enguany, les ha apujat a 5,38 i 0,62, respectivament.

Vicandi Garrido sí que ha dirigit un partit en el qual hi ha participat l’Extremadura, que va ser la golejada que van protagonitzar els extremenys al Vicente Calderón contra el Rayo Majadahonda (1-4).

Per la seva banda, Santiago Varón Aceitón serà l’àrbitre del Reus-Córdoba d’aquest dissabte, duel entre dos conjunts en descens i que pot ajudar a què els reusencs treguin el cap si sumen els tres punts. No fa gaire que aquest col·legiat ha dirigit un partit del Reus, ja que va estar a la derrota contra l’Extremadura de la catorzena jornada. Té una mitjana de 4,36 grogues per partit i de 0,18 vermelles.

tracking